fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Acquisitie bedrijven

 

Aan de slag met acquisitie van bedrijven

Het is voor elk bedrijf belangrijk om af en toe nieuwe klanten binnen te halen. Hiervoor wordt dan gebruik gemaakt van acquisitie van bedrijven. Maar voordat je met de acquisitie voor bedrijven kunt beginnen, is het wel belangrijk dat je prospects hebt waar je mee aan de slag kunt gaan. Voor de acquisitie van bedrijven op B2B gebied raden we je aan LeadExpress in te zetten. Dit is namelijk een handige tool waarmee je eenvoudig nieuwe prospects kunt identificeren. Je hoeft hier ook niet veel moeite voor te doen, want deze prospects komen vanzelf naar je toe!

Acquisitie en LeadExpress

Als je onze tracking software op de website van je bedrijf installeert, dan begint deze met het identificeren van je bezoekers. In plaats van dat jij alleen maar met IP-adressen komt te zitten, heb je bij ons de mogelijkheid om deze om te laten zetten in concrete contactgegevens. Met deze gegevens heb jij dan niet alleen maar een overzicht van welke bedrijven en organisaties er op jouw website langs zijn gekomen, maar ook van welke pagina’s zij hebben bezocht. Zo wordt de acquisitie van bedrijven natuurlijk een stuk makkelijker, als jij al van tevoren weet waar het bedrijf in geinteresseerd is!

Eenvoudige acquisitie voor bedrijven

Natuurlijk is het zo dat je, zelfs met deze gegevens in de hand, nog een flink karwei kunt hebben voordat je een klant daadwerkelijk binnenhaalt. De acquisitie van bedrijven voor B2B is echter wel een stuk eenvoudiger geworden, omdat je nu wel weet waar jij je follow-up op moet richten om de interesse van je klant vast te houden. We bieden je graag de mogelijkheid aan om onze dienst eens gratis uit te proberen. Schrijf je hiervoor in op onze website, of neem contact met ons op om al je vragen op het gebied van acquisitie en LeadExpress met ons door te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode