fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Acquisitie nieuwe klanten

 

Snelle acquisitie van nieuwe klanten

Er zijn op Internet meerdere manieren te vinden om aan nieuwe klanten te komen. Meerdere bedrijven hebben methodes ontwikkeld waarmee ze zeggen dat ze jou aan nieuwe klanten gaan helpen. Vaak blijken de gouden bergen dan toch een stuk minder hoog dan je misschien van tevoren had verwacht. Voor de acquisitie van nieuwe klanten raden we je aan om eens contact op te nemen met LeadExpress. We hebben namelijk software ontwikkeld die echt werkt en waarmee jij in no time een flinke hoeveelheid NAW-gegevens en telefoonnummers van potentiele klanten op je beeldscherm hebt staan!

Het effectief acquireren van nieuwe klanten

Bij het acquireren van nieuwe klanten is het belangrijk om leads te vinden die zo warm mogelijk zijn. Je kunt wel een pakket leads kopen waarbij de kans is dat een deel hiervan interesse heeft in je bedrijf, maar het is toch veel beter om op zoek te gaan naar bedrijven die echte interesse hebben? De leads die wij voor je genereren zijn de beste leads die je maar kunt vinden. Dit zijn namelijk mensen die hebben aangetoond interesse te hebben voor jouw bedrijf, producten of diensten. Ze zijn er om wat voor reden dan ook alleen nog niet toe gekomen om deze interesse ook in actie om te zetten. Met onze hulp kun jij deze potentiele klanten een zetje in de rug geven.

Laat ons je helpen bij de acquisitie van nieuwe klanten B2B

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten voor je bedrijf? Dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens met LeadExpress contact op te nemen. Wij hebben de methode klaarstaan waarmee jij snel resultaten boekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je hebt om met LeadExpress aan nieuwe klanten te komen? Op deze site staat een schat aan informatie hierover. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om al je vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode