fbpx

Nieuw: koppel met Zapier LeadExpress rechtstreeks met je CRM

Nieuw: koppel met Zapier LeadExpress rechtstreeks met je CRM

Hoeveel tijdbesparende apps en software gebruikt jouw organisatie? Stel je eens voor hoe het zou zijn als ál deze apps ook nog eens met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen. Zapier maakt deze koppeling mogelijk. En dat heeft een grote impact op je efficiëntie!

Hoe het werkt? Koppelingen met Zapier zorgen ervoor dat een actie in de ene app leidt tot een actie in een andere webdienst. Met de duizenden mogelijke koppelingen, stel je zelf in hoe jij je online diensten integreert.

 

 

Krijg je bijvoorbeeld een e-mail? Stel je workflow – ook wel Zap – zo in dat de bijlagen van de e-mail automatisch in je Dropbox terecht komen. Zapier wisselt automatisch alle nodige info tussen je apps uit, zodat jij je kan focussen op belangrijker werk.

Het mooie? Je hebt helemaal geen programmeerkennis nodig om koppelingen te maken. Met Zapier Zapt iedereen. Je maakt het zo uitgebreid en creatief als je zelf wil!

Zapier en LeadExpress

Goed nieuws: sinds kort exporteer je met Zapier eenvoudig ook jouw LeadExpress leads naar andere online diensten. Koppel LeadExpress bijvoorbeeld met Pipedrive, SharpSpring, Zoho CRM of een van de 1300+ compatible apps. Met deze integraties maak je je lead generatie machine nog krachtiger.

Kijk op de LeadExpress Zapier integratie pagina welke mogelijkheden we aanbevelen.

Zo stel je Zapier in 

1. Maak gratis een Zapier account aan.

2. Probeer de kant-en-klare LeadExpress integraties en ontdek welke koppelingen voor jou het beste werken, of haal er inspiratie uit voor eigen Zaps.

3. Log in en maak je eigen bedachte workflow met Zapier en LeadExpress.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij!

040 - 304 14 78

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode