Workshop: Agrarische marketing automation tool!

Workshop: Agrarische marketing automation tool!

 

Agrarische marketing automation tool

Samen met Prosu ‘de specialist in agrimarketing’ ontwikkelde LeadExpress het afgelopen jaar een eigen agrarische marketing automation tool! Hiermee is een nieuwe slag geslagen binnen de agrimarketing.

Monitor je online campagnes met deze nieuwe marketing automation tool die wordt uitgegeven door Prosu. De tool biedt je meer mogelijkheden om je leads nog beter op te volgen

In één oogopslag inzicht in je grootste verkoopkansen

Ben jij werkzaam binnen de agrisector neem dan deel aan de workshop waarin je als eerste een voorproefje te zien krijgt van de nieuwste ontwikkelingen binnen de agrisector. Zo worden alle ins en outs rondom de tool besproken en kom je te weten hoe jij met deze tool het beste jouw marketing kan inrichten om zoveel mogelijk verkoopkansen te creëren en beheren.

In één oogopslag inzicht in je grootste verkoopkansen en verkoopleads, waarvan je niet eerder wist dat je ze had. De tool biedt je nog meer mogelijkheden om jouw online campagnes te monitoren en je leads nog beter op te volgen. Marketing is nog nooit zo overzichtelijk geweest. Mis deze workshop dus niet en maak kennis met de agrarische marketing automation tool van Prosu!

Vanaf 12.30 uur staat er een heerlijke een lunch voor je klaar. De workshop zal rond 13.00 uur starten. Wij nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn!

Graag zien wij je donderdag 7 februari 2019!

Meld je hier aan!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij!

040 - 304 14 78

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode