fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B to B leads

 

De beste B to B leads me LeadExpress?

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een handige, effectieve en betaalbare manier om leads te genereren? B to B leads zijn goud waard voor elk bedrijf. Als jij producten of diensten te verkopen hebt, dan wil je natuurlijk graag dat je bedrijven hier zo effectief mogelijk over kunt benaderen. Met de B to B lead generation sofware van LeadExpress is dit heel eenvoudig. Mensen komen naar je website en ons pakket zet hun IP-adres dan direct om in concrete contactinformatie. Zo heb jij een manier om bedrijven die interesse hebben in jouw bedrijf hier eens over aan te spreken.

Het belang van goede B to B leadgeneratie

Voor elk bedrijf zijn goede leads goud waard. Als jij een lead op een goede manier benadert, dan kun je hier zomaar een nieuwe klant mee winnen. De potentiele klanten die op jouw website komen om hier eens een kijkje te nemen, geven op deze manier aan dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten. Ze hebben dan wel geen contactinformatie achtergelaten, maar dat wil niet zeggen dat je ze kwijt bent als klant. Misschien gaan ze nu eerst nog even kijken bij sites van concurrerende bedrijven, om te zien wat deze te bieden hebben. Wil jij deze concurrenten te snel af zijn? Met de software van LeadExpress kun je gelijk contact opnemen met al je nieuwe B to B leads.

Meer weten over B to B lead generation?

Er zijn meerdere manieren van B to B leadgeneratie. Niet al deze manieren zijn even effectief en vaak is het ook nog eens duur. Met LeadExpress heb je een manier die heel betaalbaar is, zeker als je nagaat wat voor potentieel je hier wel uit weet te halen. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze site als je meer wilt weten over LeadExpress. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je maar wilt weten over B to B leadgeneratie.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode