fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B business leads

 

De beste B2B business leads genereren

Elk bedrijf is wel op zoek naar leads. Met leads kun je nieuwe klanten genereren, mits de leads natuurlijk van hoge kwaliteit zijn. Er zijn meerdere manieren om leads te genereren, maar je kunt je afvragen of deze wel allemaal even effectief zijn. Met LeadExpress haal je software in huis waar je eenvoudig B2B business leads mee binnensleept. LeadExpress houdt namelijk de bezoekers aan je website in de gaten. Elke bezoeker die bij je langskomt laat een IP-adres achter, dat door onze software direct wordt omgezet in bruikbare contactinformatie. Zo komen de leads zelf naar je toe!

B2B business leads krijgen

LeadExpress is software waarmee het makkelijk is om een nieuwe bron van leads aan te boren. Het is toch eigenlijk zonde dat je normaal gesproken niet veel hebt aan de bezoekers op je website, mits ze hun contactinformatie achterlaten? Slechts een klein percentage zal je hun mailadres geven of inschrijven voor de nieuwsbrief. Maar al die bezoekers geven met hun bezoekje wel aan dat ze interesse hebben in jouw producten. Waarom zou je daar dan geen gebruik van maken. LeadExpress haalt het bedrijf achter het IP-adres boven tafel en presenteert dit aan jouw in een handige lijst.

Meer weten over business leads B2B?

B2B business leads krijgen lijkt niet eenvoudig, maar wordt wel een stuk eenvoudiger met behulp van LeadExpress. We hebben de software waarmee jij ook een nieuwe bron van leads aanboort. Een bron die praktisch onuitputtelijk is en die je leads levert waar je wat aan hebt. Dit zijn bedrijven die interesse hebben in je producten. De deur staat dus bij wijze van spreken al voor je open! Meer weten over B2B business leads en onze software? Dan neem je toch gewoon contact met ons op met al je vragen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode