fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B lead software

 

Aan de slag met B2B lead software

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een effectieve manier om leads te genereren? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. Onze B2B lead software is er helemaal op gericht om de bezoekers die langskomen op je website om te toveren in bruikbare leads. Alle IP-adressen worden door onze software namelijk omgezet in contactinformatie waar je direct mee aan de slag kunt. Zo heb je potentiële klanten die interesse hebben getoond in jouw producten en die de deur min of meer voor je open hebben gezet. Aan jou de kans om binnen te lopen en een nieuwe klant te werven.

Effectief leads genereren met B2B lead generation software

Normaal gesproken is het zo dat bezoekers aan je website weinig bruikbare informatie achterlaten. Je kunt in een programma als Google Analytics wel zien waar de bezoeker ongeveer vandaan komt, welke pagina’s hij heeft bezocht en hoe lang hij op je site is gebleven, maar veel dieper dan dat gaat het niet. Zonde, want mensen tonen met hun bezoekje aan je site aan dat ze interesse hebben in jouw producten en dat ze er open voor staan om meer te weten te komen over de mogelijkheden die jij met je bedrijf te bieden hebt. Dankzij LeadExpress krijg je bruikbare contactinformatie van elke bezoeker, waar je meteen wat mee kunt.

Meer weten over onze B2B leadgeneratie software?

Eenvoudig leads genereren is nog nooit zo dichtbij geweest. LeadExpress is B2B lead software waar je daadwerkelijk wat aan hebt. We raden je dan ook aan om even een kijkje te komen nemen op onze site als je meer wilt weten over onze B2B lead generation software. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen. We vertellen je dan precies hoe onze B2B leadgeneratie software werkt en hoe jij hier ook profijt uit kunt halen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode