Zoek jij naar B2B leadgeneratie ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij B2B leads via je website voor jou genereren

B2B leadgeneratie

Makkelijk b2b leads genereren met Lead Express

B2b leadgeneratie hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. U hoeft niet aan de slag met marketingacties, en een duur bureau inschakelen voor het genereren van uw leads hoeft al helemaal niet aan de orde te zijn. Lead Express is unieke leadgeneratie b2b software waar u simpel mee aan de slag kunt. U sluit bij ons een abonnement af en in no time komen de b2b leads uw kant op.

Leads genereren b2b met Lead Express

Lead Express heeft speciale software ontwikkeld waarmee leadgeneratie b2b voor u heel eenvoudig is geworden. Het enige dat u daar eigenlijk verder voor nodig heeft is een eigen bedrijfswebsite. De meeste bedrijven in Nederland hebben wel zo’n site. Deze sites hebben het potentieel om flink wat leads te genereren, maar dit potentieel voor leads genereren b2b wordt bijna nooit benut. Gemiddeld onderneemt slechts 5 procent van de bezoekers aan een bedrijfswebsite actie. 55 procent van het totale bezoek is bezoek dat u verder niks zal opleveren. Dit zijn mensen die via Google of een andere zoekmachine eigenlijk per ongeluk op uw site zijn gekomen. Toch blijft er dan nog 40 procent over van mensen en bedrijven die actief naar uw site hebben gezocht, maar die (nog) niet tot het ondernemen van actie zijn gekomen. Met de b2b leadgeneratie van Lead Express kunt u deze potentiële klanten alsnog binnenhalen.

Hoe werkt leadgeneratie b2b met Lead Express?

Elke bezoeker aan uw website laat een IP-adres achter. Dit is waardevolle informatie waar u normaal gesproken helaas niks mee kunt. Dankzij onze software is het echter mogelijk om deze IP-adressen om te zetten in concrete contactinformatie! Namen, adressen, telefoonnummers… Neem een abonnement op Lead Express en onze software gaat ook voor u aan de slag. Alle concrete contactinformatie wordt door het programma in een rapport verwerkt, dat u opgestuurd krijgt op vooraf door u aangegeven tijdstippen. Hierna kunt u zelf met deze informatie aan de slag.

Leads genereren b2b is nog nooit zo eenvoudig geweest

U ziet het, op deze manier wordt b2b leadgeneratie wel heel erg makkelijk. U vindt alle informatie over Lead Express op onze website. Gedetailleerde informatie over de werking van de software, testimonials van tevreden klanten, informatie over onze abonnementen… U vindt het hier ook allemaal. Heeft u toch nog andere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met B2B leadgeneratie

100% beveelt ons aan!

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top