fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B leadgeneratie

 

Makkelijk b2b leads genereren met Lead Express

B2b leadgeneratie hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Je hoeft niet aan de slag met marketingacties, en een duur bureau inschakelen voor het genereren van je leads hoeft al helemaal niet aan de orde te zijn. Lead Express is unieke leadgeneratie b2b software waar je simpel mee aan de slag kunt. Je sluit bij ons een abonnement af en in no time komen de b2b leads jouw kant op.

Leads genereren b2b met Lead Express

Lead Express heeft speciale software ontwikkeld waarmee leadgeneratie b2b voor jou heel eenvoudig is geworden. Het enige dat je daar eigenlijk verder voor nodig hebt is een eigen bedrijfswebsite. De meeste bedrijven in Nederland hebben wel zo’n site. Deze sites hebben het potentieel om flink wat leads te genereren, maar dit potentieel voor leads genereren b2b wordt bijna nooit benut. Gemiddeld onderneemt slechts 5 procent van de bezoekers aan een bedrijfswebsite actie. 55 procent van het totale bezoek is bezoek dat je verder niks zal opleveren. Dit zijn mensen die via Google of een andere zoekmachine eigenlijk per ongeluk op je site zijn gekomen. Toch blijft er dan nog 40 procent over van mensen en bedrijven die actief naar je site hebben gezocht, maar die (nog) niet tot het ondernemen van actie zijn gekomen. Met de b2b leadgeneratie van Lead Express kun je deze potentiële klanten alsnog binnenhalen.

Hoe werkt leadgeneratie b2b met Lead Express?

Elke bezoeker aan je website laat een IP-adres achter. Dit is waardevolle informatie waar je normaal gesproken helaas niks mee kunt. Dankzij onze software is het echter mogelijk om deze IP-adressen om te zetten in concrete contactinformatie! Namen, adressen, telefoonnummers… Neem een abonnement op Lead Express en onze software gaat ook voor jou aan de slag. Alle concrete contactinformatie wordt door het programma in een rapport verwerkt, dat je opgestuurd krijgt op vooraf door jou aangegeven tijdstippen. Hierna kun je zelf met deze informatie aan de slag.

Leads genereren b2b is nog nooit zo eenvoudig geweest

Je ziet het, op deze manier wordt b2b leadgeneratie wel heel erg makkelijk. Je vindt alle informatie over Lead Express op onze website. Gedetailleerde informatie over de werking van de software, testimonials van tevreden klanten, informatie over onze abonnementen… Je vindt het hier ook allemaal. Heb je toch nog andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode