fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B leads online

 

B2B leads online genereren

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om leads te genereren? Dan hoef je hiervoor alleen maar even LeadExpress uit te proberen. Onze software is namelijk ontwikkeld om IP-adressen van bedrijven en personen die je website bezoeken om te zetten in bruikbare informatie. Onze software herkent namelijk de IP-adressen en tovert deze voor jou om in contactinformatie van de bedrijven die bij jou interesse hebben getoond. Dit zijn klanten die als het ware de deur voor je open hebben gezet. Dat is toch altijd de moeite waard om contact met ze op te nemen!

Aan de slag met B2B online leadgeneratie

Wil jij B2B leads genereren op een eenvoudige manier? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. Als je onze software op je website hebt gezet, dan begint deze gelijk met het genereren van leads. B2B leads online genereren is echt zo eenvoudig! Wij sturen je dan op door jou aangegeven tijdstippen een lijst toe met de nieuwe leads die door je website zijn ontvangen. Deze leads zijn van bedrijven die al op jouw website zijn geweest, je bedrijf zodoende kennen en ook daadwerkelijk interesse hebben in wat jij te bieden hebben.

Alles over B2B online leadgeneratie

Als jij meer wil weten over B2B leads online, dan neem je hierover gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten over het genereren van leads via je website. Dit is een manier van leads genereren die eenvoudig en effectief is. Je kunt natuurlijk ook de trial versie van onze software op je website zetten. Zo zie je zelf meteen hoe makkelijk het is om met onze software aan de slag te gaan. Het is een effectieve, betaalbare manier om achter bedrijven te komen die interesse hebben in jouw producten.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode