Zoek jij naar B2B leads ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij B2B leads via je website voor jou genereren

B2B LEADS

Eenvoudig b2b leads binnenhalen met Lead Express

U weet dat op het gebied van leads b2b leads heel waardevol zijn. Het lijkt alleen niet altijd even makkelijk om een b2b lead binnen te halen. Vaak moet u hier een marketingactie voor ondernemen, of er een bureau voor inschakelen. Maar als we u nu eens vertellen dat er een eenvoudige manier is om aan leads b2b te komen? Leest u gerust verder en u zult zien hoe u b2b leads krijgt met behulp van uw website, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen.

Het belang van een lead b2b

Leads b2b zijn heel belangrijk voor een bedrijf. Een goede lead b2b kan per slot van rekening een nieuwe klant opleveren. Met behulp van onze Lead Express software kunt u uw website inzetten voor het vergaren van nieuwe leads b2b. Gemiddeld genomen onderneemt vijf procent van de bezoekers aan een website actie. Ze plaatsen een bestelling, of nemen contact met u op voor meer informatie. 55 procent van uw bezoekers is via Google of een andere zoekmachine min of meer per ongeluk op uw site gekomen, maar heeft verder geen interesse in wat u aanbiedt. Dan blijft er nog 40 procent over. Dit zijn bezoekers die wel met een reden op uw site terecht zijn gekomen, maar die nog geen actie hebben ondernomen. Stuk voor stuk potentiële klanten waarvan u echter alleen een IP-adres heeft. Lead Express zet deze IP-adressen om in waardevolle informatie.

Een bezoeker aan uw site – een lead b2b

Een b2b lead is met behulp van Lead Express makkelijk vergaard. Als u bij ons een abonnement neemt, dan krijgt u van ons op afgesproken tijden een rapport met daarin alle contactgegevens van waardevolle bezoekers aan uw site. Dit zijn potentiële klanten die uw bedrijf al kennen en interesse hebben in uw producten. Zo wordt een passant een goede b2b lead. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over Lead Express. We hebben drie verschillende abonnementen waarmee u leads b2b binnen kunt halen. Ook vindt u op de site uitgebreide informatie over de werking van ons product. U kunt zich op onze site ook laten overtuigen door een uitgebreide hoeveelheid testimonials van andere bedrijven die keer op keer een extra lead b2b overhouden aan hun website. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord!

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan B2B leads

100% beveelt ons aan

67 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top