fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B marketing software

 

Aan de slag met B2B marketing software

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe klanten? Het is niet eenvoudig om zomaar aan nieuwe klanten te komen. Het is namelijk zo dat er heel wat andere bedrijven zijn die achter dezelfde klanten aanzitten. Daar komt nog eens bij, hoe kom je er achter welke bedrijven interesse hebben in jouw producten of diensten? Lastig allemaal, tenzij je goede B2B marketing software gebruikt. We hebben het dan over de software van LeadExpress. Met B2B software marketing met behulp van LeadExpress zul je merken dat je heel eenvoudig nieuwe leads binnen kunt halen.

Marketing software voor B2B gebruiken

Als jij een website hebt, dan zul je hier ongetwijfeld elke dag bezoekers op trekken. Het spijtige aan deze bezoekers is dat ze over het algemeen geen visitekaartje achterlaten. Je zult ongetwijfeld bedrijven hebben die zich inschrijven voor je nieuwsbrief of die contactgegevens achterlaten. Maar over het algemeen gaat het dan maar om een heel klein percentage van je bezoekers. Hoe mooi zou het zijn als al die IP-adressen van bezoekers omgezet zouden kunnen worden in bruikbare contactinformatie. Met de B2B marketing software van LeadExpress is dit mogelijk!

Van website bezoeker naar bruikbare lead

Die bezoekers die jij op je website krijgt, zijn bedrijven die interesse hebben in jouw producten of diensten. Daar moet je gebruik van maken door contact met ze op te nemen als ze op jouw website geweest zijn. LeadExpress zorgt ervoor dat elke bezoeker aan je site direct wordt omgezet in bruikbare contactinformatie waar je mee aan de slag kunt. B2B software marketing wordt op deze manier wel heel makkelijk! Wil je hier meer over weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor al je vragen over marketing software op B2B gebied.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode