fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B sales lead generation

 

De beste software voor B2B sales lead generation

Hoe zou jij het vinden om een onuitputtelijke bron van goede B2B leads aan te boren? Het lijkt misschien een utopie, maar in werkelijkheid ligt dit binnen handbereik. Met LeadExpress heb je namelijk een manier in handen om onbeperkt leads te genereren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onze software te installeren op je website. Bezoekers aan een website laten normaal gesproken alleen een IP-adres achter, maar dat wordt door onze software dan automatisch omgezet in bruikbare contactinformatie. Je hebt dan een perfecte lead: iemand die heeft aangegeven interesse te hebben in je producten!

Aan de slag met B2B sales lead generation

Als jij gaat werken met LeadExpress, dan zul je merken dat B2B sales leadgeneratie via onze software de makkelijkste manier is om aan leads te komen. Het is ook de meest effectieve manier, aangezien je constant nieuwe leads aangereikt krijgt. En stel nu eens dat er een bedrijf is dat een product of dienst zoekt op jouw vakgebied. Ze besluiten om een aantal verschillende sites te bekijken om te zien wat er mogelijk is. Maar als ze op jouw site zijn geweest, kun jij direct contact met ze opnemen, voordat ze ook bij je concurrenten hebben gekeken.

Wil jij ook eenvoudig B2B sales leads genereren?

Als jij B2B sales leads wil genereren zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen, dan raden we je aan om LeadExpress te proberen. Onze software is namelijk bijzonder effectief in het omzetten van IP adressen in contactinformatie. Geen bedrijf kan meer stiekem op jouw website komen kijken zonder dat jij weet dat ze interesse hebben in jouw producten. Meer weten over LeadExpress en B2B sales leads generation? Neem dan gewoon even contact met ons op om al je vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode