fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

B2B sales leads

 

Effectief B2B sales leads genereren

Als jij op zoek bent naar nieuwe leads, dan hoef je hier niet eens ver voor te kijken. Het is namelijk mogelijk om eenvoudig B2B sales leads te genereren, waarbij je er op kunt rekenen dat dit leads zijn waar je wat aan hebt. B2B sales leads krijgen is heel eenvoudig met LeadExpress, software die er speciaal voor is ontwikkeld om het jou zo makkelijk mogelijk te maken aan een onuitputtelijke stroom nieuwe leads te komen. Onze software zet IP-adressen in een handomdraai om in bruikbare contacten. Zo weet je direct welke bedrijven er zijn langsgekomen op jouw website.

Sales leads op B2B gebied

Normaal gesproken zijn IP-adressen een verzameling getallen waar je niet veel aan hebt. Programma’s als Google Analytics kunnen hier niet veel meer mee dan jou vertellen waar een bezoeker globaal vandaan komt. Met LeadExpress worden die IP-adressen omgetoverd in bijzonder nuttige informatie. Info waar jij direct mee aan de slag kunt gaan. Alle IP-adressen worden herkend, zelfs van bedrijven die niet uit Nederland komen. Met de informatie kun je eenvoudig handige leadlijsten maken. Je kunt daarbij onze software koppelen met maar liefst 500 verschillende apps.

Aan de slag met B2B sales leads genereren

Wil jij B2B sales leads krijgen zonder dat je hier verder iets voor hoeft te doen? Kom dan gewoon even kijken op de website van LeadExpress. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de keuze voor onze software te maken. Meer weten over sales leads B2B en LeadExpress? Neem dan contact met ons op met al je vragen. We staan klaar met antwoorden, zodat jij meteen op de hoogte bent van alle mogelijkheden die je met onze software hebt. Je kunt ook gebruik maken van een gratis trial om jezelf te overtuigen van de kracht van LeadExpress.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode