fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Bedrijven benaderen

 

Eenvoudig bedrijven benaderen

Ben jij op zoek naar een manier om bedrijven te benaderen, waarbij je er op kunt rekenen dat deze bedrijven ook daadwerkelijk interesse hebben in je producten? Dan raden wij je van harte aan om hiervoor eens contact op te nemen met LeadExpress. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee jij eenvoudig aan nieuwe klanten kunt komen. Je hoeft deze klanten niet eens te zoeken, omdat ze namelijk vanzelf al naar je toe komen. We hebben tracking software ontwikkeld die je simpel op je website zet, waarna de IP-adressen van jouw bezoekers worden omgezet in bruikbare contactinformatie.

Hoe je bedrijven benaderen het beste aan kunt pakken

Bedrijven benaderen voor B2B connecties doe je het beste met LeadExpress. Als je namelijk ons tracking script op je website hebt gezet, dan begint deze software met het verzamelen van bezoekersgegevens. Bezoekende bedrijven en organisaties worden geidentificeerd, waarna jij in een rapport een duidelijk overzicht krijgt om welke partijen het gaat. Je ontvangt dit rapport op tijdstippen die we van tevoren hebben afgesproken. Je ontvangt ook een dashboard overzicht per mail, waarin je een overall rapportage op je scherm krijgt van de gegevens over een bepaalde periode.

Bedrijven benaderen voor B2B

Als je onze software gebruikt, dan worden er meerdere mogelijkheden voor je geopend. Je kunt bijvoorbeeld upsell-kansen signaleren bij bestaande klanten, maar ook zien waar nieuwe klanten interesse voor kunnen hebben. Het is dan makkelijker om een goed verkoopgesprek voor te bereiden. Met de informatie die je via LeadExpress in handen krijgt is het ook mogelijk om sneller te reageren dan je concurrenten als een bedrijf interesse blijkt te hebben in de diensten of producten die jij ook aanbiedt. LeadExpress is een unieke tool waar je veel voordelen uit kunt halen. Schroom dan ook niet om je in te schrijven en onze dienst eens gratis te proberen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode