Wil jij website bezoekers achterhalen ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij website bezoekers voor je kunnen achterhalen

Bezoekers website achterhalen

De bezoekers van uw website achterhalen

Website bezoekers achterhalen is makkelijker dan u misschien denkt. Met behulp van Lead Express worden de IP-adressen van uw bezoekers omgetoverd in concrete contactgegevens. Met behulp van deze gegevens kunt u dan weer contact opnemen met deze potentiële klanten.

Bezoekers website achterhalen

Elke bezoeker aan uw website is een potentiële klant. Toch onderneemt gemiddeld slechts 5 procent van alle bezoekers aan een bedrijfswebsite actie na het bezoek aan de site. Dit betekent dat 95 procent van de mensen die uw site bezoeken verdwijnen. Zonde, en eigenlijk ook helemaal niet nodig. Als u Lead Express installeert op uw website, dan kunt u er achter komen wie deze geruisloos verdwenen bezoekers zijn, en zo alsnog met ze in contact komen. De deur staat per slot van rekening al open. Deze mensen zijn op uw site geweest, kennen uw bedrijf en hebben er blijkbaar interesse in.

Website bezoekers achterhalen met Lead Express

Van de 95 procent verdwenen bezoekers is het over het algemeen van 55 procent niet de moeite waard om te proberen ze te achterhalen. Dit zijn bezoekers die via Google ‘per ongeluk’ op uw site zijn gekomen, of die gewoon benieuwd waren naar wat uw website inhield, maar die verder geen interesse hebben. Dan blijft er nog steeds 40 procent aan bezoekers over die in klanten kunnen worden veranderd. Dit zijn andere bedrijven, die op zoek waren naar uw product of dienst, maar die om wat voor reden dan ook (nog) niet tot verdere actie zijn overgegaan. Bezoekers website achterhalen heeft dus ook zeker nut! En met Lead Express kunt u dit met een paar klikken regelen.

Hoe werkt Lead Express

Website bezoekers achterhalen met Lead Express is snel geregeld. Om te beginnen kiest u uit een van onze drie beschikbare abonnementen. Deze zijn onderverdeeld in Starter, Business en Professional. Als u zo’n abonnement heeft afgesloten, installeert u onze software op de site en geeft u aan met welke frequentie u de gegevens over uw bezoekers toegestuurd wilt krijgen. Lead Express houdt vanaf nu voor u in de gaten van welke IP-adressen uw bezoekers komen, en welke contactgegevens hierbij horen. U kunt nu dankzij onze software uw potentiële klanten nabellen of ze informatie over uw producten of diensten nasturen. Bezoekers website achterhalen? Met Lead Express is dat heel eenvoudig en effectief!

Wij hebben al meer dan 500 klanten geholpen met website bezoekers achterhalen

100% beveelt ons aan!

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top