fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Bezoekers website achterhalen

 

De bezoekers van je website achterhalen

Website bezoekers achterhalen is makkelijker dan je misschien denkt. Met behulp van Lead Express worden de IP-adressen van je bezoekers omgetoverd in concrete contactgegevens. Met behulp van deze gegevens kun je dan weer contact opnemen met deze potentiële klanten.

Bezoekers website achterhalen

Elke bezoeker aan je website is een potentiële klant. Toch onderneemt gemiddeld slechts 5 procent van alle bezoekers aan een bedrijfswebsite actie na het bezoek aan de site. Dit betekent dat 95 procent van de mensen die je site bezoeken verdwijnen. Zonde, en eigenlijk ook helemaal niet nodig. Als je Lead Express installeert op jouw website, dan kun je er achter komen wie deze geruisloos verdwenen bezoekers zijn, en zo alsnog met ze in contact komen. De deur staat per slot van rekening al open. Deze mensen zijn op je site geweest, kennen je bedrijf en hebben er blijkbaar interesse in.

Website bezoekers achterhalen met Lead Express

Van de 95 procent verdwenen bezoekers is het over het algemeen van 55 procent niet de moeite waard om te proberen ze te achterhalen. Dit zijn bezoekers die via Google ‘per ongeluk’ op je site zijn gekomen, of die gewoon benieuwd waren naar wat je website inhield, maar die verder geen interesse hebben. Dan blijft er nog steeds 40 procent aan bezoekers over die in klanten kunnen worden veranderd. Dit zijn andere bedrijven, die op zoek waren naar je product of dienst, maar die om wat voor reden dan ook (nog) niet tot verdere actie zijn overgegaan. Bezoekers website achterhalen heeft dus ook zeker nut! En met Lead Express kun je dit met een paar klikken regelen.

Hoe werkt Lead Express

Website bezoekers achterhalen met Lead Express is snel geregeld. Om te beginnen kies je uit een van onze drie beschikbare abonnementen. Deze zijn onderverdeeld in Starter, Business en Professional. Als je zo’n abonnement hebt afgesloten, installeer je onze software op de site en geef je aan met welke frequentie je de gegevens over je bezoekers toegestuurd wilt krijgen. Lead Express houdt vanaf nu voor je in de gaten van welke IP-adressen je bezoekers komen, en welke contactgegevens hierbij horen. Je kan nu dankzij onze software jouw potentiële klanten nabellen of ze informatie over je producten of diensten nasturen. Bezoekers website achterhalen? Met Lead Express is dat heel eenvoudig en effectief!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode