Wil jij website bezoekers bekijken ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe je met onze software je website bezoekers kunt bekijken

Website bezoekers bekijken

Benieuwd naar wie uw website bezoekt? En welke pagina’s ze vooral bekijken? Er is meer informatie over de bezoekers van uw website bekend dan u denkt! Met een leadidentificatietool als LeadExpress komt u eenvoudig achter welke bezoekers uw website bekijken en in welke diensten ze geïnteresseerd zijn. LeadExpress zet IP-adressen automatisch om in bruikbare data: zo ziet u precies wie uw website heeft bezocht.

Trek twijfelende bezoekers over de streep

Die gegevens zijn goud waard. Het feit dat er bij een bezoek geen conversie heeft plaatsgevonden wil namelijk nog niets zeggen over de interesse van de website bezoeker. Sterker nog: de kans is groot dat u een twijfelende bezoeker eenvoudig over de streep trekt door zelf contact met ze op te nemen! Vaak bezoekt iemand die op zoek is naar een bepaalde dienst of product meerdere websites om te oriënteren. Ben uw concurrentie dus voor door zelf pro-actief contact op te nemen met uw lead. Met LeadExpress beschikt u tenslotte over alle gegevens: zelfs informatie over de specifieke dienst waar de lead in geïnteresseerd is.

Zelfs inzicht in welke pagina’s uw bezoekers bekijken

Al deze informatie ontvangt u in een bezoeksrapport. Elke keer wanneer een relevante bezoeker uw website heeft bekeken, krijgt u in het rapport een overzicht van zijn gegevens. Dit rapport bestaat uit NAW gegevens van het bedrijf dat uw website heeft bezocht, informatie over de zoekwoorden die de bezoeker heeft gebruikt om uw website te vinden, de pagina’s die hij heeft bekeken en de bezoekduur die daarbij hoort. Zelfs herhaalbezoeken zijn met de leadidentificatiesoftware van LeadExpress zichtbaar.

Aan de slag met LeadExpress?

Is uw bedrijf B2B georiënteerd? En zou u graag meer uit uw website willen halen? Met LeadExpress hoeft u niet te wachten op conversie: u belt uw leads zelf op. Direct aan de slag met het actief oppakken van leads? Probeer dan LeadExpress 14 dagen gratis en krijgt direct inzicht in welke bezoekers uw website bekijken. We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wij hebben al meer dan 750 klanten met het bekijken van website bezoekers

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top