fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Bezoekers website bekijken

 

Website bezoekers bekijken

Benieuwd naar wie je website bezoekt? En welke pagina’s ze vooral bekijken? Er is meer informatie over de bezoekers van je website bekend dan je denkt! Met een leadidentificatietool als LeadExpress kom je eenvoudig achter welke bezoekers je website bekijken en in welke diensten ze geïnteresseerd zijn. LeadExpress zet IP-adressen automatisch om in bruikbare data: zo zie je precies wie je website heeft bezocht.

Trek twijfelende bezoekers over de streep

Die gegevens zijn goud waard. Het feit dat er bij een bezoek geen conversie heeft plaatsgevonden wil namelijk nog niets zeggen over de interesse van de website bezoeker. Sterker nog: de kans is groot dat je een twijfelende bezoeker eenvoudig over de streep trekt door zelf contact met ze op te nemen! Vaak bezoekt iemand die op zoek is naar een bepaalde dienst of product meerdere websites om te oriënteren. Ben je concurrentie dus voor door zelf pro-actief contact op te nemen met je lead. Met LeadExpress beschik je tenslotte over alle gegevens: zelfs informatie over de specifieke dienst waar de lead in geïnteresseerd is.

Zelfs inzicht in welke pagina’s je bezoekers bekijken

Al deze informatie ontvang je in een bezoeksrapport. Elke keer wanneer een relevante bezoeker je website heeft bekeken, krijg je in het rapport een overzicht van zijn gegevens. Dit rapport bestaat uit NAW gegevens van het bedrijf dat je website heeft bezocht, informatie over de zoekwoorden die de bezoeker heeft gebruikt om je website te vinden, de pagina’s die hij heeft bekeken en de bezoekduur die daarbij hoort. Zelfs herhaalbezoeken zijn met de leadidentificatiesoftware van LeadExpress zichtbaar.

Aan de slag met LeadExpress?

Is je bedrijf B2B georiënteerd? En zou je graag meer uit je website willen halen? Met LeadExpress hoef je niet te wachten op conversie: je belt de leads zelf op. Direct aan de slag met het actief oppakken van leads? Probeer dan LeadExpress 14 dagen gratis en krijg direct inzicht in welke bezoekers je website bekijken. We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode