fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Business 2 business leads

 

Meer business 2 business leads binnenhalen

Elk bedrijf is gek op leads. Een lead is contactinformatie van een bedrijf waarvan je mag verwachten dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten. Het punt is alleen: hoe kom je aan leads? Het is niet eenvoudig om aan goede leads te komen waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Tenminste, tenzij je aan de slag gaat met LeadExpress. Onze software is er namelijk speciaal op ontwikkeld om de IP-adressen van personen en bedrijven die jouw website bezoeken om te zetten in bruikbare contactinformatie. Zo kun je er op rekenen dat de lijst met nieuwe leads gestaag door gaat groeien!

Aan de slag met business 2 business lead generation

Business 2 business leadgeneratie is iets waar elk bedrijf graag mee aan de slag gaat. LeadExpress maakt dit proces wel heel erg makkelijk. Je installeert simpelweg onze software op je website, waarna de software gaat beginnen met het identificeren van bezoekers aan je website. Je krijgt dat wanneer jij wilt rapporten met gegevens van deze bezoekers. Geef hierbij ook zelf aan hoe vaak je deze rapporten wilt ontvangen. De software van LeadExpress is compleet legaal. Per slot van rekening is deze informatie al publiekelijk bekend, wij zorgen er alleen maar voor dat je het overzichtelijk gepresenteerd krijgt!

Meer weten over business 2 business lead generatie?

Als jij aan de slag gaat met LeadExpress, dan is het genereren van nieuwe leads een peulenschilletje. Zo is het met onze software bijvoorbeeld mogelijk om sneller contact op te nemen met geïnteresseerde partijen dan je concurrenten, wat jij natuurlijk een enorm voordeel geeft. Je kunt de informatie in onze uitgebreide rapporten daarbij ook perfect gebruiken voor het vormgeven of aanpassen van jouw SEO plan. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om al je vragen voor je te beantwoorden.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode