fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Business lead generation

 

Het beste op het gebied van business lead generation

Zou het niet mooi zijn als er een onuitputtelijke bron van leads zou zijn, die keer op keer met prachtige nieuwe leads op de proppen zou komen? Wat zou u er nu van vinden als wij u zouden vertellen dat deze bron van leads daadwerkelijk bestaat? We hebben het natuurlijk over LeadExpress, speciale software die er helemaal op is gericht om u constant van nieuwe leads te voorzien. We hebben het dan overigens wel over leads van hoge kwaliteit, bedrijven die hebben aangegeven interesse te hebben in uw producten of diensten.

Leads van hoge kwaliteit

Business lead generation is voor elk bedrijf heel belangrijk. Met LeadExpress zult u zonder problemen ook aan bedrijf leadgeneratie kunnen doen. LeadExpress is software die u eenvoudig op uw website installeert. De software houdt hierna in de gaten wie er allemaal op uw website langs komen. De IP adressen van deze mensen en bedrijven worden verzameld, waarna ze automatisch worden omgezet in contactinformatie. Betere leads zijn er bijna niet te krijgen. We hebben het nu namelijk over bedrijven die aangegeven hebben dat ze interesse hebben in uw producten. Ze hebben daarbij de deur wijd open gezet voor u.

Aan de slag met bedrijf leadgeneratie

Als u meer wilt weten over business lead generation, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze software en ons bedrijf. U zult dan zien hoe eenvoudig het is om met LeadExpress een groot aantal nieuwe leads te genererend. We vertellen u ook graag zelf meer over ons pakket. Neem anders eens contact met ons op om te horen hoe wij te werk gaan en wat LeadExpress ook voor uw bedrijf kan betekenen. We hopen snel van u te horen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode