fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Business lead software

 

Aan de slag met business lead software

Bent u op zoek naar nieuwe leads voor uw bedrijf? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te nemen bij LeadExpress. Wij hebben namelijk software ontwikkeld waarmee u eenvoudig leads kunt genereren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onze software te installeren op uw website, waarna LeadExpress de rest doet. Ons pakket is de toonaangevende business lead software op dit gebied. U genereert leads zonder dat u hiervoor verder in actie hoeft te komen. De IP-adressen van de bezoekers aan uw website worden door onze software namelijk eenvoudig omgezet in contactinformatie.

Meer leads met onze bedrijf lead software

Met onze lead software voor bedrijven weet u zeker dat u straks een onuitputtelijke bron van leads aanboort. Bedrijven die op uw website langskomen geven op deze manier al aan dat zij interesse in uw bedrijf, producten of diensten hebben. Als u dan de contactinformatie van deze bedrijven heeft, dan heeft u een lijst met potentiele klanten die ongetwijfeld graag een keer met u in contact willen komen. Hiermee kunt u zelfs voorsprong krijgen op uw concurrenten, die nu eenmaal niet weten dat er een bedrijf is dat interesse heeft.

Onze lead software voor bedrijven inzetten

Met onze business lead software staat u voorop als het aankomt op de generatie van leads. Leads zijn een soort goud voor bedrijven, en terecht. Met de juiste leads kunt u er per slot van rekening voor zorgen dat u of uw mensen klanten kunnen gaan werven. Welke leads zijn nu makkelijker te converteren dan leads die al te kennen hebben gegeven interesse te hebben in uw bedrijf? Als u hier meer over wilt weten, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode