fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Business sales leads

 

De beste software voor het genereren van business sales leads

Met LeadExpress wordt het genereren van business sales leads heel eenvoudig. De IP-adressen van de bezoekers aan uw website worden namelijk direct omgezet in bruikbare contactinformatie. U krijgt dan een duidelijk overzicht van alle bedrijven die bij uw website langs zijn geweest. Bedrijven, die blijkbaar interesse hebben in uw bedrijf, producten of diensten, maar die nog niet de knoop hebben doorgehakt om met u in zee te gaan. Dankzij de bedrijf sales leads van LeadExpress kunt u deze mensen een zetje in de rug geven.

Sales leads voor bedrijven

Het is niet makkelijk om goede leads te genereren. Er zijn wel manieren, maar niet al deze manieren zijn even effectief. Vaak kosten ze tijd, moeite en geld en haalt u er weinig resultaat uit. Beter is het dan om met LeadExpress aan de slag te gaan. Die website voor uw bedrijf heeft u toch al staan, waarom zet u die niet in om ervoor te zorgen dat u allemaal nieuwe leads gaat scoren? Al die IP-adressen zetten wij heel eenvoudig voor u om in contactgegevens van potentiële klanten die waarschijnlijk veel interesse hebben om van u te horen!

Aan de slag met business sales leads

Met LeadExpress kunt u er voor zorgen dat u een onuitputtelijke bron van goede leads in handen krijgt. Zolang er bezoekers naar uw website blijven komen zult u zien dat er ook leads bij komen. Met uw bedrijf sales leads binnenhalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Meer weten over sales leads voor bedrijven? Dan raden wij u aan hiervoor eens contact op te nemen met LeadExpress. We vertellen u dan alles over onze software en hoe u deze ook eenvoudig in kunt zetten voor uw eigen bedrijf.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode