fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Business to business leads

 

Business to business leads genereren?

Voor elk bedrijf is het belangrijk om regelmatig nieuwe klanten te werven. Hiervoor is elk bedrijf eigenlijk wel op zoek naar goede leads. Business to business leads zijn veel geld waard, aangezien elke lead zomaar een nieuwe klant zou kunnen worden. Er zijn meerdere manieren om aan leads te komen, maar deze zijn niet allemaal even effectief. Beter is het om voor business to business lead generation eens contact op te nemen met LeadExpress. Wij hebben de software klaarstaan waarmee elke bezoeker aan uw website wordt omgezet in een bruikbare lead.

Business to business leadgeneratie

Ben jij op zoek naar nieuwe leads voor je bedrijf? Dan is het belangrijk om te weten dat je deze heel eenvoudig zelf kunt genereren. Als je namelijk de software van LeadExpress gaat gebruiken, dan merk je al snel dat je hiermee een onuitputbare van nieuwe leads hebt aangeboord. Elke bezoeker aan je website laat een IP-adres achter. Normaliter heb je hier niet veel aan, maar onze software zorgt ervoor dat alle IP-adressen worden omgezet in bruikbare business to business leads. Zo wordt business to business leads generation wel heel eenvoudig, als al je potentiële klanten de deur op deze manier voor je open zetten.

Meer weten over business to business leadgeneratie?

We vertellen je graag meer over onze software en hoe je deze in kunt zetten voor het genereren van kwalitatieve business to business leads. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden die je op dit gebied hebt. We vertellen je graag meer over LeadExpress en de handige manier waarmee je dankzij onze software bruikbare leads kunt genereren. Als jij LeadExpress gaat gebruiken zul je vanzelf zien dat je een onuitputbare bron van nieuwe leads hebt aangeboord.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode