fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Clienten werven

 

Hoe clienten werven heel eenvoudig wordt

Het lijkt misschien lastig om nieuwe clienten te werven, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je hebt dan gewoon de juiste partner nodig, die je helpt aan een grote toename aan nieuwe klanten. LeadExpress bijvoorbeeld, een bedrijf dat een tool heeft ontwikkeld waarmee clienten werven voor B2B wel heel makkelijk wordt. Hoe je clienten werven met onze tool het beste kunt doen leggen we je graag uit. Je hoeft dan alleen ons tracking script maar te installeren, waarna dit automatisch aan de slag gaat met het omzetten van de IP-adressen van je bezoekers in bruikbare contactinformatie.

Hoe je clienten werven heel eenvoudig kunt doen

Het is leuk om adresgegevens te krijgen van potentiele nieuwe klanten, maar als je niet weet wat deze klanten interessant vinden heb je er nog niet veel aan. Als je onze tracking software op je website zet, dan krijg je van ons niet alleen maar belangrijke informatie waarmee je jouw potentiele klanten kunt benaderen, maar ook informatie over de producten of diensten waar ze in geinteresseerd zijn. Je kunt in de data die wij aanleveren namelijk ook zien op welke pagina’s op jouw website deze potentiele clienten geweest zijn. Hier kun jij dan weer mooi op inspelen in je follow-up.

Meer weten over clienten werven?

Clienten werven wordt met LeadExpress wel heel makkelijk. We raden je dan ook aan om gewoon even op onze website te komen kijken als je op zoek bent naar een effectieve en betaalbare manier om aan nieuwe klanten te komen. Een manier waarbij jij een grote kans op conversie hebt. Bij LeadExpress staan we ook altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij meer weten over onze dienst, of over de eenvoudige manier waarmee je dankzij LeadExpress aan nieuwe klanten komt? We leggen het je graag tot in de kleinste details uit.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode