Veelgestelde vragen

Ons servicegerichte supportteam staat je graag te woord om je te voorzien van een eerlijk antwoord.
Algemeen

LeadExpress is laagdrempelige leadgeneratie software die helpt bedrijven en organisaties die jouw B2B website bezoeken te identificeren. In een uitgebreid rapport, gegenereerd door de software, lees je precies wie jouw website heeft bezocht, waar ze in geïnteresseerd zijn en hoe groot de interesse is per product of dienst. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest inzicht te krijgen in écht potentiële klanten: de online sales leads liggen voor het oprapen.

  • Je kunt upsell-kansen signaleren bij bestaande klanten.
  • Je kunt hier doelmatig een verkoopgesprek mee voorbereiden.
  • Je kunt sneller contact opnemen dan de concurrentie met bedrijven die interesse hebben in je producten of diensten.
  • Je kunt aan de hand van de informatie in de bezoekrapporten je bestaande SEA en SEO campagnes goed benchmarken.

LeadExpress herkent het grootste deel van de bedrijven die je website bezoeken, maar niet allemaal. Dit komt omdat sommige bezoekers openbare netwerken gebruiken, ze werken vanuit huis of gebruiken een Internet Service Provider (ISP) zoals bijvoorbeeld KPN of Ziggo om jouw site te bezoeken. Daarnaast zijn ook sommige bezoekers bots zoals bijvoorbeeld Google. Wij filteren dit voor jouw website zodat je alleen relevante bezoekers terug ziet.

Gelukkig geeft LeadExpress inzicht in de identiteit van zodanig veel (internationale) bezoekers, dat een commerciële organisatie er hoe dan ook veel uit haalt.

Nee, niet helemaal. Zowel Google Analytics als LeadExpress levert inderdaad informatie over bezoeken op websites, maar onze doelen verschillen: Google Analytics helpt je om je website zelf te verbeteren (op het gebied van vindbaarheid, etc.), terwijl LeadExpress zich richt op het verbeteren van je verkoop.

De resultaten die jij van LeadExpress krijgt zijn dan ook juist gericht op het geven van commerciële informatie over bedrijven die mogelijk geïnteresseerd zijn in je product. Deze informatie is accurater, recenter en veel uitgebreider dan de informatie die je van Google Analytics krijgt over bedrijven.

LeadExpress herkent meer leads en levert daarom een hogere kwaliteit dan Analytics.

Zeker! Vaak heb je alsnog gewoon website bezoekers doordat bedrijven je Googlen aan de hand van netwerkbijeenkomsten, mond tot mond reclame van klanten, vakbeurzen en andere momenten waarop je bedrijf zichtbaar is. Daarom is LeadExpress ook geschikt voor bedrijven die minder met internetmarketing doen: zolang je maar bezoekers hebt!

Meer rendement! Het is bewezen dat in veel gevallen het succes van marketing en sales stijgt door actieve opvolging, in plaats van afwachting. Door het gebruik van de software van LeadExpress zie je precies wie geïnteresseerd is en zorg je zelf voor contact met de potentiële klanten die geen contact hebben opgenomen.

Met deze informatie over jouw website bezoekers verbetert ook meteen je advertising campagnes via benchmarking: jij ziet tenslotte meteen welke bedrijven voldoen aan je verwachtingen.

Technisch en juridisch

Na het installeren van het tracking-script op je website en het inrichten van de filters kan de software van LeadExpress starten met het identificeren van bezoekende bedrijven en organisaties op jouw website.

Op de vooraf door jou aangegeven data en tijdstippen, ontvang je van LeadExpress een mail met hierin de bezoekrapporten aangeleverd in PDF formaat. Je ontvangt dus niet te pas en te onpas storende mails.

Ook ontvang je per week, maand en/of per abonnementsperiode een dashboard overzicht per mail, met hierin een overall rapportage en alle bezoekinformatie van de desbetreffende periode. Lekker makkelijk!

Ja, LeadExpress is geschikt voor alle B2B websites en systemen. Het is gebruiksvriendelijk en binnen 5 minuten te implementeren.

Na je registratie ontvang je van onze software een uitgebreide instructiehandleiding met hierin duidelijk uitgelegd hoe jij of je web bouwer onze meetpixel(s) kan installeren. Dit is minder dan 5 minuten werk.

Mocht je er toch zelf niet uitkomen? Geen zorgen, ons supportteam helpt je graag met de installatie.

LeadExpress is niet strijdig met de cookie-wet of wet bescherming persoonsgegevens. LeadExpress toont je een overzicht van informatie die al publiek is, maar nu handig en overzichtelijk gepresenteerd wordt. Het is altijd de verantwoordelijkheid van klant om de bezoekers op de hoogte te stellen via een cookie melding dat het bezoek wordt geanalyseerd voor commerciële doeleinden. Voor alle contacten die worden herkend geldt dat er geen bewerkingen plaats vinden op basis van de persoongebonden data.

Nee, LeadExpress deelt geen enkele gegevens over je website met derden. Deze gegevens zijn namelijk enkel door jou in te zien. De medewerkers van LeadExpress hebben alleen toegang wanneer jij daar nadrukkelijk toestemming voor geeft.

LeadExpress vindt het belangrijk dat onze producten voldoen aan de wetgeving. In samenwerking met Juridisch Adviesbureau De Raadgevers is ons product getoetst en voldoet aan de eisen van de General Data Protection Regulation die in 2018 van kracht wordt in alle EU landen.

Naast het leveren van een goede dienst, vinden we goede privacy ook erg belangrijk. Bij het ontwikkelen en exploiteren van LeadExpress is dit altijd een belangrijke peiler. Daarom beschermen we alle persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt. In onze privacy verklaring gaan we in meer detail in hoe we LeadExpress aanbieden en hoe we omgaan met persoonlijke informatie.

Top