Hoe werkt het?

In 8 stappen van bezoeker naar lead

Identificeer verkoopleads waarvan je niet eerder wist dat je ze had

LeadExpress is dé software die de identiteit van jouw anonieme website bezoekers onthult. Nog voordat ze zelf contact met je hebben opgenomen, zijn ze al veranderd in bruikbare verkoopleads.
Wij leveren alle gegevens die je nodig hebt om leads sneller te converteren. Zoals inzicht in het zoekgedrag van de bezoeker en essentiële contactgegevens die je sales team nodig heeft om de verkoop te starten.

Krachtige rapportages

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. LeadExpress gebruik je als extra gegevensbron. Heb naast de live visites direct toegang tot de best presterende referring sites, inzicht in de top 10 branches en best bekeken pagina’s van bedrijven die jouw website hebben bezocht.

Herken je warmste leads en pak elke verkoopkans

Geef je sales team in één oogopslag meer inzicht in welke leads het meest interessant zijn om te benaderen. LeadExpress scoort automatisch de activiteiten van je leads, zodat je direct weet welke bedrijven echt interesse hebben in je dienstverlening. Ook kun je een lead labelen voor een automatische waarschuwing wanneer dit bedrijf je website opnieuw bezoekt.

Optimaliseer je leadproces

Met onze Lead Manager beheer je de complete salescyclus op één plaats. Voeg gemakkelijk contactgegevens toe, stel call backs in, plan afspraken en houd notities, offertes en voorstellen bij in elke fase van het verkoopproces.

Ook is het mogelijk om je LeadExpress kalender te koppelen aan jouw Outlook, Google of Apple agenda. De aangemaakte taken uit LeadExpress worden na het uitvoeren van een aantal stappen dan automatisch zichtbaar in jouw persoonlijke agenda. Lekker eenvoudig.

Synchroniseer Google AdWords-campagnes automatisch met LeadExpress

LeadExpress biedt de mogelijkheid om je Google AdWords-campagnes automatisch te synchroniseren met LeadExpress. Met deze nieuwe functie zeg je het handmatig bijwerken van je Google Adwords-campagnes vaarwel door met één klik eenvoudig te syncen. Dit scheelt je veel tijd en is lekker eenvoudig als je veel campagnes hebt lopen. Krijg vrij toegang tot alle bedrijven en organisaties die op jouw AdWords-advertenties hebben geklikt. Voor wie dit nog niet genoeg is, koppel je eenvoudig met onze auto-tagging functie labels aan bedrijven die op je Adwords advertentie klikken. Ideaal voor marketeers met focus op ROI.

Eenvoudig meten van externe UTM-campagnes

Welke van mijn online marketing campagnes zijn het meest succesvol onder mijn website bezoekers?

Met het gebruik van LeadExpress kom je achter deze informatie. Door het genereren van een UTM-code binnen LeadExpress zie je waar de bezoekers op je website vandaan komen. Je krijgt als marketeer meer inzicht over welke online campagne het meest succesvol is onder de bezoekers van jou website. Zo is het budget voor de campagne goed geïnvesteerd en krijg je relevante Leads binnen.

Filters en exporteren

Gebruik onze uitgebreide filters om leads verder te segmenteren, specifieke selecties te maken en je te focussen op bezoeken die er op dat moment echt toe doen. Filter op bedrijfsnaam, branche of aantal medewerkers, geografische gegevens, gedrag, bekeken pagina’s, postcodes, bezoeken of verwijzende URL’s en exporteer de data eenvoudig naar een handig export format.

Integraties

Creëer een krachtige lead generatie machine met onze integraties. Koppel LeadExpress rechtstreeks met je CRM en laat je online lead- en klantgegevens automatisch integreren in de tools die jouw organisatie gebruikt. We hebben een officiële Zapier-app om verbinding te maken met meer dan 1.000 andere apps. Als alternatief hebben we onze eigen enterprise class API voor aangepaste integraties.

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode!