fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Websitebezoekers identificeren

 

Website bezoekers identificeren is makkelijker dan je denkt

Zou het niet fantastisch zijn als je alle bezoekers aan je website zou kunnen identificeren? Als je van die 95 procent van de bezoekers aan je bedrijfswebsite die geen actie ondernemen toch contactinformatie zou kunnen krijgen? Met behulp van de software van Lead Express is dit mogelijk. Wij identificeren websitebezoekers, zodat je met behulp van deze leads nieuwe klanten binnen kunt halen.

Eenvoudig website bezoekers identificeren met Lead Express

Het zijn harde feiten: van alle bezoekers aan de gemiddelde bedrijfswebsite onderneemt maar 5 procent actie. Dit betekent dat 95 procent van je bezoekers na een bezoekje aan je site verdwenen is. Dit hoeft niet aan de site te liggen. 55 procent van je bezoekers komt via Google of een van de andere zoekmachines binnen, beland eigenlijk min of meer per ongeluk op je site. De overige 40 procent bestaat uit mensen en bedrijven die wel degelijk in je zijn geinteresseerd, maar die om wat voor reden dan ook niet tot actie zijn overgegaan. Het is heel goed mogelijk dat deze mensen hun interesse in je producten of diensten zouden willen omzetten in een aanschaf, als je ze nog een keer persoonlijk zou benaderen. Met Lead Express is dit mogelijk, wij identificeren websitebezoekers aan de hand van hun IP-adres.

Waardevolle informatie over je bezoekers in handen krijgen

Website bezoekers identificeren is op deze manier voor jou een peuleschil. Kies uit onze drie abonnementsvormen het abonnement dat het beste bij je past en je kan aan de slag. Onze software vergaart alle benodigde informatie en maakt hier een handig rapport van. In dit rapport vindt je naam en contactgegevens van potentiële klanten. Vaak zijn dit zeer waardevolle B2B leads die je zo om kunt zetten in een nieuwe klant. Andere software, zoals Google Analytics, kan je ook goede informatie geven over de bezoekers van je site, maar daar ontvang je geen concrete contactinformatie.

Nu je website bezoekers identificeren!

Neem bij ons een abonnement, en wij identificeren websitebezoekers op je site. Voor meer informatie over onze verschillende abonnementen kun je op onze site terecht. Hier vindt je ook een uitgebreide uitleg over de werking van Lead Express. We vertellen je hier meer over het nut van de software en je kan een groot aantal testimonials van tevreden klanten doorlezen. Ook vindt je onze contactinformatie. We staan je graag te woord om te zien hoe wij je kunnen helpen bij het genereren van leads!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode