Wil jij je website bezoekers identificeren ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij websitebezoekers voor je kunnen identificeren

websitebezoekers identificeren

Website bezoekers identificeren is makkelijker dan je denkt

Zou het niet fantastisch zijn als u alle bezoekers aan uw website zou kunnen identificeren? Als u van die 95 procent van de bezoekers aan uw bedrijfswebsite die geen actie ondernemen toch contactinformatie zou kunnen krijgen? Met behulp van de software van Lead Express is dit mogelijk. Wij identificeren websitebezoekers, zodat u met behulp van deze leads nieuwe klanten binnen kunt halen.

Eenvoudig website bezoekers identificeren met Lead Express

Het zijn harde feiten: van alle bezoekers aan de gemiddelde bedrijfswebsite onderneemt maar 5 procent actie. Dit betekent dat 95 procent van uw bezoekers na een bezoekje aan uw site verdwenen is. Dit hoeft niet aan de site te liggen. 55 procent van uw bezoekers komt via Google of een van de andere zoekmachines binnen, beland eigenlijk min of meer per ongeluk op uw site. De overige 40 procent bestaat uit mensen en bedrijven die wel degelijk in u zijn geinteresseerd, maar die om wat voor reden dan ook niet tot actie zijn overgegaan. Het is heel goed mogelijk dat deze mensen hun interesse in uw producten of diensten zouden willen omzetten in een aanschaf, als u ze nog een keer persoonlijk zou benaderen. Met Lead Express is dit mogelijk, wij identificeren websitebezoekers aan de hand van hun IP-adres.

Waardevolle informatie over uw bezoekers in handen krijgen

Website bezoekers identificeren is op deze manier voor u een peuleschil. Kies uit onze drie abonnementsvormen het abonnement dat het beste bij u past en u kunt aan de slag. Onze software vergaart alle benodigde informatie en maakt hier een handig rapport van. In dit rapport vindt u naam en contactgegevens van potentiële klanten. Vaak zijn dit zeer waardevolle B2B leads die u zo om kunt zetten in een nieuwe klant. Andere software, zoals Google Analytics, kan u ook goede informatie geven over de bezoekers van uw site, maar daar ontvangt u geen concrete contactinformatie.

Nu uw website bezoekers identificeren!

Neem bij ons een abonnement, en wij identificeren websitebezoekers op uw site. Voor meer informatie over onze verschillende abonnementen kunt u op onze site terecht. Hier vindt u ook een uitgebreide uitleg over de werking van Lead Express. We vertellen u hier meer over het nut van de software en u kunt een groot aantal testimonials van tevreden klanten doorlezen. Ook vindt u onze contactinformatie. We staan u graag te woord om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het genereren van leads!

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met het identificeren van websitebezoekers

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top