fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Internet leads

 

Aan de slag met internet leads

Het is voor elk bedrijf belangrijk om regelmatig nieuwe klanten te krijgen. Het is natuurlijk mooi om een vast klantenbestand te hebben, maar er kunnen altijd wel wat nieuwe klanten bijkomen. Hiervoor neem je gewoon even een kijkje op LeadExpress. Bij ons vind je namelijk een stukje software dat je eenvoudig op je website zet. Deze software voor het vinden van internet leads pikt dan alle IP adressen op van bedrijven en personen die jouw website bezoeken. Deze IP adressen worden dan door onze software direct omgezet in concrete contactinformatie. Daar heb je wat aan!

Het beste op het gebied van internet lead generation

Als jij je bezig wil houden met internet leadgeneratie, dan is LeadExpress de software voor jou. Het is heel eenvoudig om onze software te installeren, zodat je direct kunt gaan beginnen met onbeperkt leads genereren. Internet leadgeneratie is een simpele manier van leadgeneratie. Op die tijdstippen dat jij dat wil sturen we je een overzicht van nieuwe leads, waar jij dan direct mee aan de slag kunt gaan. Deze Internet leads zijn de beste leads die je kunt krijgen, omdat de mensen in kwestie al bekend zijn met je bedrijf en hebben aangegeven dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten.

Meer weten over internet lead generation?

Als jij meer wil weten over het genereren van leads met onze software, dan hoef je hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze software, zodat je hier direct mee aan de slag kunt. Uiteraard kun je een proefversie proberen om eens te zien hoe makkelijk het is om nu aan nieuwe leads te komen. Op onze website vind je daarnaast ook een schat aan informatie over hoe LeadExpress precies werkt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode