fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Internet marketing leads

 

Aan de slag met internet marketing leads

Als jij meer uit je website wilt halen, dan is LeadExpress hier een perfect tool voor. Met LeadExpress worden de IP adressen van de mensen en bedrijven die jouw website bezoeken namelijk omgezet in bruikbare contactgegevens. Is een bedrijf op zoek naar een partner voor een bepaald project, en zijn ze bij jouw website uitgekomen? Dan is dit voor jou een mooie voorzet om iets mee te doen. Een betere lead dan dit kun je eigenlijk niet vinden! Een bedrijf dat jouw bedrijf al kent en op zoek is naar jouw product of diensten? Hoe kan het makkelijker?

Internet marketing leads gebruiken

LeadExpress is een handig softwarepakket dat je gewoon kunt gebruiken om leads mee te genereren. Elke bezoeker aan je website wordt ermee geregistreerd en aan je lijst met nieuwe leads toegevoegd. Zo weet jij precies welke bedrijven interesse hebben in het product dat jij verkoopt, of de dienst die je aan te bieden hebt. Internet marketing leadgeneratie wordt op deze manier wel heel eenvoudig. Het enige wat jij hoeft te doen is de lijst met nieuwe leads open en deze opvolgen. Zo heb jij straks nieuwe klanten die vast van plan zijn met jou samen te werken of je product af te nemen.

Meer weten over Internet marketing leadgeneratie?

Als jij meer wil weten over internet marketing door leadgeneratie, dan hoef je hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. Samen met jou bekijken we dan wat ons pakket voor jou kan betekenen. Als jij op zoek bent naar leads, dan boor je met LeadExpress een bron aan die niet te stoppen is. Zolang er bezoekers naar je website blijven komen kun je er op rekenen dat er nieuwe leads binnenkomen. Download anders de trial versie van ons pakket om zelf mee te maken hoe makkelijk leads genereren met LeadExpress is.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode