fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

IP marketing

 

De beste IP marketing software

Heeft u wel eens van IP marketing gehoord? Dit staat ook wel bekend onder de naam IP adres marketing. Het is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen. Als uw bedrijf een website heeft, dan krijgt u hier elke dag bezoekers op binnen. Deze bezoekers laten een IP-adres achter, wat gezien kan worden als een soort visitekaartje. Alleen, wat heeft u aan een IP-adres als daar verder geen informatie bij staat? Met LeadExpress, onze professionele IP marketing software, kunt u aan de hand van dit IP-adres meteen zien bij welk bedrijf de bezoekers vandaan komen. U weet dan direct dat hier mensen werken die interesse hebben in uw producten of diensten!

Aan de slag met IP marketing software

Met LeadExpress krijgt u een lijst met bezoekers die op uw site zijn geweest. U kunt deze eenvoudig onderverdelen in nieuwe lijsten. Misschien zijn bepaalde bezoekers al klant bij u, of wordt u bezocht door concurrenten. Belangrijker is het om te weten welke bedrijven waar u nog geen relatie mee heeft uw website bezoeken. Met behulp van IP marketing heeft u deze info dus snel en eenvoudig bij elkaar. En als u weet dat een bedrijf interesse heeft in uw bedrijf, dan kunt u hier gelijk op inspelen. De deur staat al wagenwijd voor u open!

Meer weten over IP adres marketing

IP adres marketing is een eenvoudige manier om nieuwe leads te genereren. U hoeft hier zelf niet eens achteraan, de nieuwe leads komen automatisch naar u toe. De IP marketing software van LeadExpress is eenvoudig in het gebruik en altijd betrouwbaar. Die leads die u nu zo overzichtelijk bij elkaar heeft staan zijn de beste leads die u kunt krijgen. We vertellen u graag meer over hoe onze software werkt en hoe wij u verder kunnen helpen. Neem dan ook gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over LeadExpress.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode