Zoek jij IP naar locatie ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij een IP naar locatie kunnen achterhalen met de software van LeadExpress

IP naar locatie

Van IP-adres naar contactgegevens

Elke website, hoe groot of klein deze ook is, trekt bezoekers. Bijna elk bedrijf in Nederland heeft wel een website waar mensen langskomen. Slechts een klein deel van de bezoekers op deze website laat contactgegevens voor u achter of bestelt een van uw producten of diensten. Zou het niet mooi zijn als u een IP naar adres gegevens om zou kunnen zetten? U zou op deze manier alsnog contact kunnen krijgen die blijkbaar interesse hebben in uw site, maar die er nog niet toe zijn gekomen om actie te ondernemen. Met Lead Express is omzetten van IP naar locatie mogelijk.

Van IP naar adreslocatie

Het lijkt een klein beetje de Heilige Graal van de marketing. Stel toch eens dat u van elke bezoeker aan uw website zou kunnen zien wie deze personen zijn, en hoe u met ze in contact kunt komen? Lead Express is software waarmee dit mogelijk is. Door middel van het gebruik van openbare databases kunnen wij van een groot deel van de gearchiveerde IP-adressen zien bij welk persoon of bedrijf dit hoort. Van IP naar locatie omzetten is voor Lead Express een koud kunstje. Op deze manier heeft u er weer nieuwe leads bij, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Van IP naar adres met Lead Express

De vergaarde contactgegevens worden door Lead Express voor u in een rapport gezet. Lead Express houdt daarbij in de gaten of een bezoeker daadwerkelijk relevant is voor u. 55 procent van al het bezoek aan een website komt hier via een zoekmachine en was waarschijnlijk naar iets heel anders op zoek. Hier is het omzetten van IP naar adreslocatie niet van belang. De rest van de bezoekers heeft daadwerkelijk actie ondernomen op uw site (gemiddeld vijf procent), of heeft wel interesse in uw producten of diensten, maar is simpelweg nog niet tot actie overgegaan. Van deze bezoekers wilt u graag dat de IP naar adres gegevens wordt omgezet. Dit zijn namelijk potentiële klanten die uw bedrijf en producten al kennen, maar die nog net een zetje in de rug nodig hebben. Hierom is IP naar locatie software zo handig voor uw bedrijf. Na het omzetten van IP naar adreslocatie heeft u alle gegevens bij de hand om potentiële klanten te benaderen.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen bij het achterhalen van een IP naar locatie

100% beveelt ons aan

67 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top