fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

IP tracking

 

De beste software voor IP tracking

Op de website van uw bedrijf komt iedere dag bezoek binnen. Met de standaard software en tools die u voorhanden heeft kunt u hier wel enige informatie uit halen. Uit welk land komt het bezoek, hoe lang hebben ze op uw site gezeten, welke pagina’s hebben ze bezocht. Maar zou het dan niet mooi zijn als u ook preciezer zou kunnen zien wie uw site heeft bezocht? Stel nou toch eens dat u dan een lijst zou krijgen met alle bedrijven die een kijkje hebben genomen. Dat zijn natuurlijk perfecte leads om eens op in te spelen! Met LeadExpress heeft u deze mogelijkheid.

Het belang van IP tracking

LeadExpress is zogeheten IP tracking software. Dit houdt in dat onze software aan de hand van een IP-adres kan zien bij welk bedrijf de bezoeker vandaan komt. U weet dan meteen als er een bedrijf is wat interesse heeft in uw producten. Onze software geeft deze informatie direct aan uw door, zodat u hier meteen op in kunt spelen. En terwijl uw concurrenten dan nog onwetend zijn, zit u al met deze potentiele klant aan de telefoon. Met de software kunt u bezoekers eenvoudig in lijsten zetten, zodat u meteen op een rij heeft welke klanten er interessant zijn om eens na te volgen.

Meer weten over onze IP tracking software

Als het lijkt dat het allemaal heel makkelijk wordt met onze software, dan kan dat kloppen. Wij hebben onze software namelijk dusdanig ontwikkeld dat u hier meteen mee aan de slag kunt gaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden van onze software en leggen u uit hoe het allemaal precies werkt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om elders op onze website de uitgebreide informatie over ons pakket voor IP tracking door te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode