fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klantacquisitie

 

Aan de slag met effectieve klantacquisitie

Bij LeadExpress weten we dat het voor een bedrijf belangrijk is om regelmatig nieuwe klanten te krijgen. De vraag is dan alleen natuurlijk wel hoe je dan aan die nieuwe klanten komt. Bij LeadExpress hebben we een manier van klantacquisitie waarvoor je eigenlijk helemaal niet ver hoeft te zoeken. Sterker nog, die nieuwe klanten komen naar jou toe! Wat wij namelijk voor je kunnen doen is de IP-gegevens van de bezoekers aan je website omzetten in daadwerkelijke concrete contactgegevens. Zo heb je opeens de gegevens van een persoon of bedrijf dat daadwerkelijk interesse heeft in wat jij te bieden hebt!

B2B acquisitie met LeadExpress

Normaal gesproken heb je niet zoveel aan een IP-adres. Goed, je kunt zien welke pagina’s er daar vandaan zijn bezocht, uit welke regio deze bezoeker komt en hoe lang er op je site is gekeken, maar dit is informatie waar normaal gesproken geen naamkaartje aan hangt. Dat is nu geheel anders. Bij LeadExpress hebben we namelijk een tool ontwikkeld die heel eenvoudig automatisch deze gegevens voor je omzet in NAW-gegevens. En zo kunnen wij je een mooi contactkaartje afleveren waar dan ook nog telefoonnummer, website adres en LinkedIn profiel op staan! Als dat geen open deur is om eenvoudig door naar binnen te stappen…

Meer weten over B2B acquisitie met LeadExpress?

Wij helpen je bij de klantacquisitie die eenvoudiger is dan ooit tevoren. Deze personen kennen je bedrijf al, weten wat voor producten je in huis hebt en hebben zodoende weinig uitleg nodig. Je kunt zonder enige problemen contact met deze mensen opnemen en je verhaal doen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid en wat wij bij LeadExpress allemaal aan je te bieden hebben? We zitten klaar om via mail of telefoon al je vragen te beantwoorden. Neem de stap om LeadExpress in te schakelen om jou aan meer klanten te helpen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode