fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten acquisitie

 

Je slag slaan op het gebied van klanten acquisitie

Klanten acquisitie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering voor bedrijven die graag vooruit willen. Met nieuwe klanten komen er meer inkomsten binnen en is er ook meer mogelijk. Klanten acquireren is echter niet altijd even makkelijk. Hoe kom je aan nieuwe klanten, of zelfs maar aan leads die je eventueel kunt converteren tot klanten? We raden je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. Wij hebben namelijk een methode voor je waarmee het mogelijk is om aan leads te komen die wel degelijk interesse hebben om een van je nieuwe klanten te worden.

B2B klanten acquisitie

Het is niet makkelijk voor een bedrijf om aan nieuwe klanten te komen. Vandaar ook dat wij onze methode hebben ontwikkeld om dit voor bedrijven makkelijker te maken. We raden je daarbij aan om eens contact met ons op te nemen, zodat wij je meer kunnen vertellen over onze methode. We hebben namelijk een handige tool ontwikkeld, die automatisch IP-adressen van bezoekers aan websites kan converteren naar bruikbare contactgegevens. Je hebt dan opeens de mogelijkheid om die bezoeker aan je website een mailtje te sturen of te bellen, om te kijken of je de interesse in jouw producten of diensten nog een beetje aan te wakkeren!

Aan de slag met B2B klanten acquisitie

Klanten acquireren is niet zo eenvoudig als het lijkt, tenzij je hier een zetje in de rug bij krijgt. De klanten die wij voor je aandragen met onze methode hebben een aantal grote voordelen boven andere potentiele klanten. Zo zijn deze personen al op de hoogte van jouw bedrijf en producten en hebben ze hier op een eerder tijdstip daadwerkelijk interesse in getoond. Je kunt zodoende bij de klanten acquisitie meerdere stappen overslaan als je nieuwe klanten zoekt. Met andere woorden, de deur staat al voor je open! Meer weten over onze tool? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een en ander met ons door te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode