fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten B2B

 

Klanten voor B2B

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten op B2B gebied? Dan is het belangrijk om hiervoor een partner te hebben die resultaten levert. Het Internet staat vol met bedrijven die claimen dat ze een methode hebben om jou aan nieuwe klanten te hebben, maar over het algemeen worden hier slechts gouden bergen beloofd. Bij LeadExpress vind je echter een beproefde methode die daadwerkelijk werkt. Wij hebben namelijk de methode ontwikkeld waarmee jij aan bruikbare contactgegevens komt van bedrijven die interesse hebben in jouw producten of diensten. Hoe dit werkt? Laat het ons je uitleggen.

Nieuwe B2B klanten werven

Je hebt naar alle waarschijnlijkheid een mooie website klaarstaan voor je bedrijf. Op deze site staan meerdere mogelijkheden voor bedrijven om contact met je op te nemen. Over het algemeen wordt hier echter maar door een klein percentage van je bezoekers ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt. Zo heb je wel een bezoeker gehad, maar geen contactgegevens die daar bij horen. Tenzij je gebruik maakt van LeadExpress. Wij kunnen namelijk van praktisch elk IP-adres dat door jouw bezoekers wordt achtergelaten, de contactgegevens tevoorschijn halen. Zo heb jij voor elke bezoeker opeens de gegevens waarmee jij zelf contact met hen op kan nemen!

Nieuwe klanten voor B2B

Onze software werkt heel eenvoudig. Stel deze in voor jouw website en je kunt gelijk gaan beginnen met het binnenhalen van potentiele klanten voor B2B. Onze software kan bijna elk IP-adres dat jouw website bezoekt omzetten in bruikbare informatie, ongeacht uit welk land deze komt. Op deze manier heb je de gegevens van bedrijven die interesse hebben in jouw producten en die je kennen. Bedrijven, met andere woorden, waarbij je een mooie ingang hebt om tot converteren over te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze methode.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode