fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten benaderen

 

Wil jij meer klanten gaan benaderen?

Het benaderen van potentiele klanten is voor elk bedrijf een belangrijke manier om de zaken een impuls te geven. Toch is klanten benaderen niet altijd even makkelijk als je wel zou willen. Hoe kom je aan leads waar je wat aan hebt? Bedrijven en personen die hebben aangegeven interesse te hebben in jouw producten of diensten en die zeker naar jouw verhaal willen luisteren? LeadExpress heeft software ontwikkeld waarmee je aan een groot aantal nieuwe leads kunt komen waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Dit zijn leads die al interesse hebben getoond in jouw producten en die zodoende eenvoudiger te benaderen zijn dan wanneer je dit out of the blue doet.

Hoe je klanten benaderen het beste aan kunt pakken

Er zijn allerhande manieren om aan leads te komen. Vaak is het dan echter zo dat je te maken hebt met koude leads. Mensen die weinig van je bedrijf weten, zijdelings interesse hebben voor je producten en die eigenlijk ook niet echt een aanschafbereidheid hebben laten zien. Wij hebben echter een methode waarmee je warme leads aan kunt spreken. B2B klanten benaderen is op deze manier dan een stuk effectiever. We zetten met onze software namelijk de IP-adressen van bezoekers aan je website automatisch om in bruikbare contactinformatie! Zo heb je mensen die al een keer op je site zijn geweest, maar die om wat voor reden dan ook niet hebben besloten verder actie te ondernemen, toch duidelijk in je vizier.

B2B klanten benaderen met LeadExpress

Als jij de contactgegevens krijgt van mensen die op je website zijn geweest, dan heb je opeens een enorme bron aan nieuwe klanten voor je klaarstaan. Elke bezoeker is dan een warme lead, die bij wijze van spreken de deur al voor je open heeft gezet. Neem de interesse die deze mensen hebben getoond en converteer dit in een nieuwe klant voor je bedrijf! Je hebt hiermee sowieso al meteen een streepje voor op je concurrentie. Meer weten over deze manier van leads vergaren? We staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode