fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten binnenhalen

 

Effectief klanten binnenhalen

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten en een manier om deze effectief binnen te halen? Dan hoef je hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen op LeadExpress.nl. We hebben namelijk een manier voor je verzonnen om een groot aantal warme leads binnen te slepen zonder dat je hier al teveel moeite voor hoeft te doen. Hoe je klanten binnenhalen het beste aan kunt pakken? Bij ons leer je deze methode heel eenvoudig. We hebben hier namelijk een tool voor ontwikkeld die je snel in kunt zetten om jou aan een flinke lijst met nieuwe klanten te helpen. We zullen even uitleggen hoe dit precies werkt.

Klanten binnenhalen voor B2B

Als jij een website voor je bedrijf hebt, dan komen hier als het goed is elke dag wel mensen op binnen. Maar hoe goed jouw website ook is, en of je hier nu een duidelijk contactformulier op hebt staan of niet, het blijft moeilijk om mensen er ook daadwerkelijk toe te bewegen om actie te ondernemen. Toch is het mogelijk om van elke bezoeker aan jouw website de contactgegevens te krijgen. Onze software zet praktisch elk IP-adres namelijk in een handomdraai om in duidelijke NAW-gegevens, inclusief een telefoonnummer en een adres van een LinkedIn-profiel. Zo heb je te maken met leads die al op de hoogte zijn van wat jouw bedrijf allemaal te bieden heeft.

Hoe je klanten binnenhalen het beste aan kunt pakken

Klanten binnenhalen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Integendeel, want als je hiervoor LeadExpress inschakelt zul je merken dat je een lange lijst aan warme leads krijgt gepresenteerd. Mensen die al een keer op je site zijn geweest en zodoende op de hoogte zijn van wat jij te bieden hebt. Voorzien van een overzicht van de pagina’s waar deze leads hebben gekeken. Zo weet je ook meteen voor welke van jouw producten ze interesse hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze bijzondere methode.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode