fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten genereren

 

De beste manier om klanten te genereren

Het is bij het zoeken naar nieuwe klanten niet altijd even makkelijk om dit te bewerkstelligen. Toch is er een hele eenvoudige manier om nieuwe klanten te vinden, die je altijd al binnen handbereik had liggen. Op jouw website komen namelijk dagelijks bezoekers binnen. Hier zitten ook mensen bij die om wat voor reden dan ook geen contactinformatie achterlaten. Toch zijn het mensen die wel degelijk interesse kunnen hebben in jouw producten of diensten. Met LeadExpress worden de IP-adressen van deze mensen omgezet in concrete contactinformatie. Daar kun je meteen mee aan de slag om de interesse om te zetten in daadwerkelijke koopactie!

Klanten generatie met LeadExpress

Wil jij B2B klanten genereren op de eenvoudigste manier die hiervoor te vinden is? Dan hoef je hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen op onze website. Wij helpen je met het installeren van onze tool op jouw website. Vanaf dat moment is elke bezoeker aan je website een warme lead. Zelfs als ze hun contactinformatie namelijk niet achterlaten kun jij toch achter deze belangrijke gegevens komen. En als je de gegevens hebt, neem dan eens contact op met deze mensen om ze toch over de streep te trekken. Op deze manier heb je ook meteen een streepje voor op al je concurrenten die deze informatie niet voorhanden hebben.

Meer weten over klanten generatie

B2B klanten genereren is nog nooit zo makkelijk geweest als op de manier die wij je hier als mogelijkheid bieden. We raden je dan ook aan om een kijkje te komen nemen op de andere pagina’s van deze site als je meer wil weten over onze unieke methode. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die je met onze tool tot je beschikking hebt. Je weet nu wie je bezoekers zijn, waardoor jij makkelijker over kunt gaan tot het daadwerkelijk converteren van deze potentiele klanten. Laat ons je hier alles over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode