fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten krijgen

 

Hoe klanten krijgen een stuk makkelijker wordt

Wil jij graag weten hoe klanten krijgen ook voor jouw bedrijf werkelijkheid wordt? We gaan hiervoor bij LeadExpress uit van de kracht van jouw eigen website. Je hebt zonder enige twijfel een bedrijfssite waar bezoekers op langskomen. De kans is dan groot dat er elke dag bedrijven een bezoekje brengen aan je webstek, maar dat ze om wat voor reden dan ook geen contactgegevens achterlaten. Bij LeadExpress zorgen we ervoor dat je deze informatie toch toegespeeld krijgt. We zetten namelijk praktisch alle IP-adressen van jouw bezoekers om naar concrete contactinformatie.

B2B klanten krijgen met LeadExpress

Normaal gesproken, als er een klant op je website komt die geen gegevens achterlaat, ben je deze kwijt. Uit een IP-adres valt er nu eenmaal weinig meer informatie te halen dan een globale locatie. Wij hebben echter een tool voor je klaarstaan waarmee je deze informatie toch op een presenteerblaadje krijgt. B2B klanten krijgen wordt zo een stuk makkelijker, omdat je nu contact op kunt nemen met mensen die al van jouw bestaan weten en die ook weten wat voor producten jij verkoopt. Misschien zijn ze nog niet in actie gekomen omdat ze eerst de websites van je concurrenten willen bekijken. Maar dat kun je nu mooi voor zijn!

Meer weten over klanten krijgen?

Als jij benieuwd bent geworden naar onze manier om B2B klanten te krijgen, dan raden we je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We vertellen je dan alles over LeadExpress en wat je precies in huis haalt als je met ons in zee gaat. Hoe klanten krijgen makkelijker wordt leggen we je dan ook gelijk uit. Het is bij ons mogelijk om gratis eens te proberen hoe onze tool werkt, zodat je met eigen ogen kunt zien wat voor bezoekers jij dagelijks op je website kunt verwelkomen. We hopen dan ook snel een gesprek met je aan te mogen gaan en te proberen jou van onze kennis en kunde te overtuigen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode