fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten maken

 

Eenvoudig nieuwe klanten maken

Je hebt de kop van dit artikel gelezen en bij jezelf afgevraagd hoe dat dan wel mogelijk is, eenvoudig nieuwe klanten maken. Vele jaren met pijn en moeite nieuwe klanten binnenhalen hebben je misschien een beetje afwachtend gemaakt als het op het accepteren van dit soort claims aankomt. Toch hebben we bij LeadExpress een methode ontwikkeld waarmee het mogelijk is om die nieuwe klanten zonder problemen te kunnen vinden. Deze komen naar je toe in de vorm van warme leads, waarbij jij alleen maar door de open deur binnen hoeft te stappen om die leads te converteren. We leggen je graag uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Hoe klanten maken een stuk eenvoudiger wordt

Heb jij een website voor je bedrijf? Gekke vraag, maar we hebben het dan wel over een belangrijk onderdeel van onze methode. Deze website trekt namelijk elke dag bezoekers. Mensen die interesse hebben in jouw producten of diensten. Een aantal hiervan zal contact met je opnemen of contactgegevens achterlaten, een ander deel zal dit ook niet doen, om wat voor reden dan ook. Toch hoeft dat laatste niet te betekenen dat men dan ook geen interesse heeft in wat jij te bieden hebt. Deze mensen zouden zelfs best over te halen zijn als je hun contactgegevens zou hebben. Alleen, hoe kom je hier dan aan als je alleen een IP-adres hebt? LeadExpress helpt je daarbij.

Het gemak van B2B klanten maken

Bij LeadExpress hebben we een eenvoudige tool ontwikkeld, waarmee IP-adressen automatisch omgezet worden in concrete contactinformatie. Dat lees je goed. Die vage nummertjes waar je het normaal gesproken mee moet doen is dan opeens veranderd in de precieze adresinformatie, inclusief telefoonnummer van een warme lead. We geven hiermee gelijk antwoord op de vraag hoe klanten maken met onze methode een stuk makkelijker kan dan anders. We raden je dan ook aan om vandaag nog contact met ons op te nemen als je hier meer over wil weten.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode