fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten vinden

 

Die nieuwe klanten die je zoekt hebben jou allang gevonden!

Het is een van die dingen waar bij elk bedrijf wel mensen mee bezig zijn, nieuwe klanten vinden. Het punt is dat het vaak niet heel eenvoudig is om zomaar aan nieuwe klanten te komen. Maar, bij LeadExpress willen je graag iets vertellen, want die nieuwe klanten waar je naar op zoek bent hebben jou allang gevonden! We vertellen je graag hoe klanten vinden veel eenvoudiger kan dan je hiervoor altijd gedacht hebt. Als je met LeadExpress B2B klanten gaat vinden, dan zul je merken dat dit klanten zijn die jouw bedrijf al kennen en die vaak al interesse hebben in jouw producten of diensten!

Klanten vinden met LeadExpress

We hebben bij LeadExpress een tool ontwikkeld die je eenvoudig op je website kunt installeren. Elke bezoeker die nu op je website langs komt wordt dan door deze tool geidentificeerd. We hebben het dan niet over het unieke IP-adres, maar over daadwerkelijke contactinformatie, inclusief telefoonnummer en adres van een LinkedIn pagina! Normaal gesproken is er niet aan deze informatie te komen, maar wij zorgen ervoor dat deze toch voor je ontsloten wordt. Zo heb jij zomaar de contactgegevens van iemand die jouw bedrijf kent en die interesse heeft in jouw producten of diensten, maar die alleen nog even over de streep getrokken moet worden.

Laat ons je helpen B2B klanten te vinden

Als het aankomt op B2B klanten vinden, dan gaan wij graag eens met je om tafel zitten. We vertellen je dan alles over onze service en hoe jij deze het slimste in kunt zetten. We hebben het dan ook over de manier en tijdstip waarop jij de informatie over deze potentiele klanten aangeleverd krijgt. Dit kun je zelf eenvoudig instellen op een tijdstip dat jij graag zou willen gebruiken. Je hebt bij ons de mogelijkheid om onze dienst gratis uit te proberen. Je zult dan zelf zien hoe effectief de methode van LeadExpress daadwerkelijk is!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode