fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten werven via internet

 

Wil jij klanten werven via Internet?

Klanten werven kan op meerdere verschillende plaatsen. De meest effectieve is echter toch om klanten te werven via Internet. Dit is namelijk een plek waar gelijk informatie kan worden uitgewisseld en waar ook direct in actie kan worden gekomen door je klant, zonder dat jij hier zelf veel voor hoeft te doen. Bij LeadExpress hebben we een eenvoudige manier van klanten werven via Internet voor je klaarstaan. Hoe je klanten werven via Internet ook eenvoudig aan kunt pakken? Neem hiervoor gewoon eens contact met ons op, of probeer onze unieke methode een keer uit!

B2B klanten werven via Internet

Bij LeadExpress hebben we software ontwikkeld die iets kan waar veel mensen met een bedrijf blij van zullen worden. Wij zetten namelijk elk IP-adres van klanten op je site om in bruikbare contactinformatie. Normaal gesproken moeten mensen actie ondernemen om met jou in contact te komen, nu kun jij zelf achter deze potentiele klanten aan als ze hun interesse aan je hebben laten zien. Zo heb jij wat we een warme lead noemen. Een potentiele klant die interesse heeft getoond in jouw producten of diensten en die je bedrijf kent, maar die alleen nog een zetje in de rug nodig heeft om straks een echte klant van je te worden!

Meer weten over klanten werven via Internet?

Hoe je klanten werven via Internet nog makkelijker kunt maken vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Onze methode is zeer effectief en kan door elk bedrijf met een eigen website ingezet worden. Je krijgt dan ook gelijk te zien op welke pagina’s op jouw website je potentiele klanten zijn geweest. Weet je ook gelijk voor welk product of dienst ze de meeste interesse hebben! Meer weten over B2B klanten werven via Internet? We zitten altijd klaar om al je vragen voor je te beantwoorden!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode