fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten werven

 

Klanten werven met LeadExpress

Het lijkt op het eerste oog niet zo makkelijk om zomaar nieuwe klanten te werven. Toch kan dit een stuk makkelijker zijn dan je misschien denkt. Klanten werven met LeadExpress is namelijk een goede manier om jouw klantenbestand eens een flinke boost te geven. Dit zijn geen wilde claims, we hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee elk bedrijf eenvoudig aan warme leads kan komen. Dit zijn leads waarbij al het een en ander aan voorwerk is gedaan en die dan ook relatief eenvoudig te converteren zijn. Meer weten over hoe onze methode werkt? Blijf dan vooral door lezen!

Hoe klanten werven met LeadExpress precies werkt

Als het goed is heb jij een website voor je bedrijf. Een site waar dagelijks mensen op langs komen die interesse hebben in jouw producten of diensten. Sommige van deze mensen zullen hun contactinformatie voor je achterlaten. Het is echter ook zo dat bij de meeste websites mensen wel rond komen kijken, maar verder geen actie ondernemen. Wij zorgen er dan voor dat deze mensen niet anoniem blijven. Met de software die wij ontwikkeld hebben is het namelijk mogelijk om praktisch elk IP-adres om te zetten in bruikbare contactinformatie. Zo weet jij op eens van bijna al je bezoekers wie ze zijn en hoe jij in contact kunt komen met ze. Belangrijker nog, je weet dan ook in welke van jouw producten of diensten ze interesse hebben!

Klanten werven op de LeadExpress manier

Hoe klanten werven nog makkelijker kan? Door LeadExpress als partner in te zetten! We leveren je namelijk een document waar niet alleen maar contactinformatie in staat, maar ook info over welke pagina’s deze potentiele klant allemaal heeft bezocht. Zo weet jij dus ook waar de interesse van deze warme lead naar uitgaat. We kunnen die leads praktisch niet warmer aan je aanbieden! Meer weten over onze service om B2B klanten te werven, of deze eens een periode uitproberen? Meld je dan bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een en ander met je door te spreken.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode