fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten winnen

 

Klanten winnen voor je bedrijf

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf nieuwe klanten krijgt? Dit is een vraagstuk waar heel wat bedrijven mee worstelen. Vaak wordt hier dan veel geld in gestoken, om er zo toch maar vooral voor te kunnen zorgen dat er extra klanten worden gevonden. Toch is dit eigenlijk helemaal niet nodig. Met LeadExpress zul je namelijk zien dat je helemaal niet op zoek hoeft naar deze nieuwe klanten, omdat ze zelf al bij jou zijn langs geweest, je bedrijf kennen en interesse hebben in je producten. Eigenlijk zijn die potentiele klanten die zelf voor jou al de deur open hebben gezet. We zullen je eens uitleggen hoe dat precies werkt.

Hoe klanten winnen een stuk eenvoudiger wordt

Als jij B2B klanten wil winnen, dan zou je er goed aan doen om hier LeadExpress voor in te schakelen. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee het mogelijk is om relatief eenvoudig aan nieuwe klanten te komen. Als jij een website hebt voor je bedrijf, dan komen hier elke dag bezoekers naartoe. Een klein percentage van deze bezoekers zal contactinformatie voor je achterlaten, maar het grootste deel doet dat over het algemeen niet. Dit, terwijl deze bezoekers met een beetje overreding best aan jouw klantenbestand toegevoegd zouden kunnen worden. Als er toch een manier zou zijn om te weten wie deze bezoekers zijn. Met LeadExpress is dat straks geen geheim meer!

B2B klanten winnen met LeadExpress

We hebben speciale software ontwikkeld, waarmee vrijwel alle IP-adressen van bezoekers aan je website omgezet kunnen worden in echte contactinformatie. We hebben het dan over adres, e-mailadres, telefoonnummer, adres van de bedrijfswebsite, adres van de LinkedIn-pagina… Allemaal panklaar in een bestandje dat je direct kunt gaan gebruiken. Wil je meer weten over hoe je klanten gaat winnen met LeadExpress? Dan neem je toch gewoon even contact met ons op? We bieden je dan ook de mogelijkheid om gratis een proefperiode van onze dienst gebruik te maken en zo zelf te ontdekken hoe perfect onze dienst werkt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode