fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klanten zoeken

 

Klanten zoeken met LeadExpress

Weet jij wie de bezoekers aan je website zijn? Natuurlijk, je kunt aan de hand van IP-gegevens wel zien uit welk land je bezoekers komen en hoe lang ze op je website zijn geweest, maar zou het niet mooi zijn als je per bezoeker ook echt zou weten wie dat is? Dat je iemand die heeft gekeken op een pagina van een van je producten een goede follow-up kan sturen? Met LeadExpress is dat mogelijk. Wij hebben namelijk een tool voor je waarmee praktisch elk IP-adres veranderd kan worden in concrete contactinformatie. Zo weet jij van die anonieme bezoeker die veel interesse heeft getoond in een van jouw productpagina’s precies wie dat is. Daar kun je dan mooi op inspelen!

Hoe klanten zoeken een stuk eenvoudiger wordt

B2B klanten zoeken is met LeadExpress een stuk eenvoudiger dan het hiervoor is geweest. Sterker nog, je hoeft die klanten niet te zoeken, want ze hebben je zelf al gevonden! Je installeert gewoon het tracking script op je website, waarna de software gaat beginnen met het identificeren van de bezoekers aan je website. Je geeft aan op welke data en tijdstippen je informatie wilt ontvangen, waarna je daadwerkelijk op deze momenten een duidelijk bezoekersrapport krijgt aangeleverd. We sturen je zodoende niet de hele tijd ongevraagd allerhande mails. Het installeren van dit script hebben we zo eenvoudig mogelijk voor je gehouden.

B2B klanten zoeken en vinden

We hebben onze software zo laagdrempelig mogelijk gehouden. Iedereen met een bedrijfswebsite kan gelijk gaan beginnen met het tracken van de bezoekers aan hun website. Je weet nu precies wie jouw website heeft bezocht, welke pagina’s ze interessant vonden en hoe je deze mensen kunt bereiken. Op deze manier heb je echt een duidelijk inzicht in wat potentiele klanten van jouw bedrijf interessant vinden. We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit hoe klanten zoeken zo wel heel makkelijk wordt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode