fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klantenbestand kopen

 

Is het handig om voor je bedrijf een klantenbestand te kopen?

Als je op zoek bent naar nieuwe klanten voor je bedrijf, dan zijn er heel wat verschillende mogelijkheden te bedenken om deze binnen te halen. Zo is er bijvoorbeeld de optie om een klantenbestand te kopen. Vaak kun je een dergelijk bestand aardig specificeren en, wie weet, misschien kun je hier wel een paar daadwerkelijke klanten uit tevoorschijn toveren. Echter, je kunt jezelf afvragen of dit wel de beste manier is om aan nieuwe klanten te komen. Bij LeadExpress hebben we een veel effectievere methode klaarstaan, die ook nog eens minder kost. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons tracking script op jouw website installeren.

Hoe een klantenbestand kopen je kan helpen

Met het kopen van een klantenbestand heb je een groot aantal adressen in huis gehaald die je kunt proberen te converteren. Dat is hoe een klantenbestand kopen je kan helpen. Je kunt je echter afvragen of een B2B klantenbestand kopen wel de beste methode is. Als je namelijk ons script op je website installeert, dan kun je achterover gaan zitten en de potentiele klanten zien binnenstromen. Ons script converteert namelijk de IP-adressen van praktisch al je bezoekers in bruikbare klantinformatie. Met andere woorden, zo heb je nieuwe leads die jouw bedrijf al kennen en interesse hebben in wat jij te bieden hebt. Dat maakt het converteren natuurlijk gelijk een stuk makkelijker!

Wil jij een B2B klantenbestand kopen?

Een klantenbestand kopen lijkt een goede manier om aan nieuwe klanten te komen, maar laat over het algemeen wel wat aan effectiviteit te wensen over. Met onze methode krijg je niet alleen contactinformatie van geinteresseerde partijen, maar weet je daarnaast ook meteen in welke van jouw producten of diensten deze lead interesse heeft. We kunnen je namelijk precies per bezoeker laten weten welke pagina op je website ze bezocht hebben, en hoe lang. Neem vandaag nog even contact met ons op om je vragen op ons af te vuren. Je kunt er dan ook voor kiezen om onze methode gratis uit te proberen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode