fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Klantenwerving

 

De meest effectieve klantenwerving voor je bedrijf

Er zijn heel wat verschillende manieren te bedenken om aan nieuwe klanten te komen. Je kunt een bureau inschakelen om voor je op zoek te gaan, maar je hebt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een klantenbestand te kopen. Manieren die geld kosten en over het algemeen niet heel erg effectief zijn. Beter is het om een methode in te schakelen die daadwerkelijk wat te vertellen heeft op het gebied van klantenwerving. Een methode die effectief is op het gebied van zowel de kosten als de daadwerkelijke hoeveelheid nieuwe klanten die je binnenhaalt. Wil je hier meer over weten? Geen probleem! We vertellen je graag alles wat er te weten is over de methode die LeadExpress hanteert.

Eenvoudig aan de slag met B2B klantenwerving

Klantenwerving op het gebied van B2B is de beste manier om voor je bedrijf nieuwe klanten te vinden. Zeker als je hiervoor LeadExpress inschakelt. We hebben een script ontwikkeld dat je eenvoudig op je website installeert, waarna ons tooltje de contactgegevens van al je bezoekers tevoorschijn tovert. We hebben het dan niet zomaar over IP-adressen, maar over concrete informatie, met naam, adres, telefoonnummer en LinkedIn-pagina. Daar komt bij dat je dan meteen van elke bezoeker weet welke pagina’s op je site ze bezocht hebben. Daar kun je dan gelijk eenvoudig op inhaken! Klantenwerving voor B2B kan eigenlijk niet makkelijker!

De beste klantenwerving voor je bedrijf

Onze methode werkt en we hebben al heel wat bedrijven zo aan nieuwe klanten geholpen. Wil jij ook een flinke toename van je klantenbestand zien? Dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. Onze manier van B2B klantenwerving is buitengewoon effectief en zeer voordelig. LeadExpress staat voor je klaar om jou aan nieuwe klanten te helpen. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, maar je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om onze tool een tijdje gratis te gebruiken. Je zult dan zelf zien dat wij je niet zomaar wat vertellen als we je zeggen dat LeadExpress de beste manier is om aan B2B klantenwerving te doen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode