fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Kwalitatieve leads

 

Kwalitatieve leads genereren met Lead Express

Op leadexpress.nl vindt je software waarmee je de bezoekers van je website kunt veranderen in kwalitatieve leads. Dankzij onze software worden IP-adressen van je bezoekers omgezet in concrete contactgegevens waar je wat mee kunt. Kwalitatieve leads genereren met Lead Express is eenvoudig, maar effectief!

Wat zijn kwalitatieve leads?

Een lead is contactinformatie van een potentiële klant. In principe is elke bezoeker van je website, waar je de contactinformatie van onder ogen krijgt, ook een lead. Niet al deze leads zijn echter kwalitatieve leads. Gemiddeld onderneemt vijf procent van de bezoekers van een bedrijfswebsite actie. Dat wil zeggen dat ze hun contactinformatie achterlaten, of een product of dienst bij je bestellen. 55 procent van de bezoekers op je site heeft je site bereikt door het invoeren van een zoekwoord in Google of een andere zoekmachine. Ze hebben op je link geklikt, maar waren eigenlijk ergens anders naar op zoek. Dan blijft er 40 procent over. Dit zijn bezoekers die wel degelijk interesse hebben in je producten, maar die er nog niet toe zijn gekomen om verdere actie te ondernemen. Dit zijn kwalitatieve leads waar je wat mee kunt, en dankzij Lead Express kun je alle informatie over deze leads krijgen.

Kwalitatieve leads genereren

Als je een abonnement heeft genomen op Lead Express, dan zorgt onze software ervoor dat je bezoekers in kaart worden gebracht. Wij genereren een rapport voor je met daarin relevante bezoekers, die door je omgezet kunnen worden in klanten. Aan de hand van de gegevens in openbare databases kunnen we een afweging maken of een lead daadwerkelijk interessant voor je is. Dit rapport ontvang je op van tevoren afgesproken tijdstippen, waarna je zelf met de informatie aan de slag kunt. De deur staat voor je open, je hoeft er alleen maar doorheen te stappen!

Meer informatie over Lead Express

Wil je ook met Lead Express kwalitatieve leads genereren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook op onze website een abonnement afsluiten. Je hebt de keuze uit drie abonnementsvormen. Met alle drie deze pakketten kun je in no-time beginnen met het genereren van leads. Voor meer informatie verwijzen we je ook graag naar onze website. Hier vindt je een uitgebreide uitleg over Lead Express, waar je in kunt lezen hoe het programma precies te werk gaat.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode