Zoek jij kwalitatieve leads ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij kwalitatieve leads via je website voor jou genereren

Kwalitatieve leads

Kwalitatieve leads genereren met Lead Express

Op leadexpress.nl vindt u software waarmee u de bezoekers van uw website kunt veranderen in kwalitatieve leads. Dankzij onze software worden IP-adressen van uw bezoekers omgezet in concrete contactgegevens waar u wat mee kunt. Kwalitatieve leads genereren met Lead Express is eenvoudig, maar effectief!

Wat zijn kwalitatieve leads?

Een lead is contactinformatie van een potentiële klant. In principe is elke bezoeker van uw website, waar u de contactinformatie van onder ogen krijgt, ook een lead. Niet al deze leads zijn echter kwalitatieve leads. Gemiddeld onderneemt vijf procent van de bezoekers van een bedrijfswebsite actie. Dat wil zeggen dat ze hun contactinformatie achterlaten, of een product of dienst bij u bestellen. 55 procent van de bezoekers op uw site heeft uw site bereikt door het invoeren van een zoekwoord in Google of een andere zoekmachine. Ze hebben op uw link geklikt, maar waren eigenlijk ergens anders naar op zoek. Dan blijft er 40 procent over. Dit zijn bezoekers die wel degelijk interesse hebben in uw producten, maar die er nog niet toe zijn gekomen om verdere actie te ondernemen. Dit zijn kwalitatieve leads waar u wat mee kunt, en dankzij Lead Express kunt u alle informatie over deze leads krijgen.

Kwalitatieve leads genereren

Als u een abonnement heeft genomen op Lead Express, dan zorgt onze software ervoor dat uw bezoekers in kaart worden gebracht. Wij genereren een rapport voor u met daarin relevante bezoekers, die door u omgezet kunnen worden in klanten. Aan de hand van de gegevens in openbare databases kunnen we een afweging maken of een lead daadwerkelijk interessant voor u is. Dit rapport ontvangt u op van tevoren afgesproken tijdstippen, waarna u zelf met de informatie aan de slag kunt. De deur staat voor u open, u hoeft er alleen maar doorheen te stappen!

Meer informatie over Lead Express

Wilt u ook met Lead Express kwalitatieve leads genereren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook op onze website een abonnement afsluiten. U heeft de keuze uit drie abonnementsvormen. Met alle drie deze pakketten kunt u in no-time beginnen met het genereren van leads. Voor meer informatie verwijzen we u ook graag naar onze website. Hier vindt u een uitgebreide uitleg over Lead Express, waar u in kunt lezen hoe het programma precies te werk gaat.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan kwalitatieve leads

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top