fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Lead generation website

 

Lead generation voor uw website

U hebt met uw bedrijf een website staan die behoorlijk wat bezoekers trekt. U ziet in uw webstatistieken dat er zeer regelmatig mensen langskomen, alleen… Dit bezoek vertaalt zich niet in een evenredig aantal leads. Integendeel, want het aantal aanmeldingen voor uw nieuwsbrief is maar laag en u krijgt ook weinig aanvragen via de site. Toch is lead generation via website iets wat heel succesvol kan zijn. We raden u dan wel aan om LeadExpress eens te installeren. Onze software is er helemaal op gebouwd om de IP adressen van de bezoekers op uw site om te zetten in daadwerkelijke contactinformatie.

Voor leadgeneratie uw website inschakelen

Wilt u voor B2B lead generation uw website gebruiken? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen op onze website. LeadExpress is namelijk een heel eenvoudig programma dat u installeert, waarna het zijn goede werk gaat doen. Dit houdt in dat LeadExpress in de gaten houdt welke IP adressen uw website bezoeken. Nou heeft u natuurlijk niet veel aan IP adressen… Maar LeadExpress zet deze voor u om in concrete contactinformatie. En zo hebt u een lead van een bedrijf dat aan heeft gegeven interesse te hebben in uw producten!

Meer weten over B2B lead generation voor website?

Onze leadgeneratie website staat voor u klaar. Als u hier meer over wilt weten, dan neemt u hier toch gewoon even contact over op met ons? We vertellen u dan alles wat u maar wilt weten en nodigen u ook van harte uit om ons programma eens uit te proberen. U zult dan vanzelf merken dat de leads binnen beginnen te stromen. Betere leads dan de leads die u genereert met LeadExpress zult u niet snel terugvinden. We hopen dan ook snel van u te horen als u interesse heeft!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode