fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Lead tracking

 

Aan de slag met lead tracking software

Het is niet altijd even makkelijk om voor uw bedrijf aan nieuwe leads te komen. Terwijl de potentiele leads toch echt voor het oprapen liggen. Met LeadExpress boort u zonder problemen een nieuwe bron aan waar de leads, zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen, zelf naar u toe komen. Dit werkt volgens het lead tracking principe. Als u bezoekers krijgt aan uw website, dan laten deze een IP adres achter. Met behulp van LeadExpress krijgt u de informatie over dit IP-adres waar u wat aan heeft. U krijgt namelijk een lijst waar instaat welke bedrijven er bij die IP-adressen horen.

De beste lead tracking software voor uw bedrijf

Lead tracking is een unieke manier om achter de gegevens van potentiële klanten te komen. Dit zijn mensen en bedrijven die actief op zoek zijn naar het product of de dienst die u aanbiedt. Met andere woorden, dit zijn klanten die wel degelijk zitten te wachten op uw telefoontje. Het zijn leads die u bij wijze van spreke zo in kunt koppen. Het is ook software die heel eenvoudig is in het gebruik. U integreert ons pakket gewoon in uw website en u kunt aan de slag. De software doet verder het werk en stuurt u al die nieuwe leads automatisch door.

Meer weten over onze lead tracking software?

Als u meer wilt weten over lead tracking en de software van LeadExpress, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden en u goed advies te geven over onze software. Als u met LeadExpress aan de slag gaat zult u merken hoe eenvoudig het is om dit pakket te gebruiken. De leads komen vanzelf bij u binnen, u kunt ze dan ook eenvoudig contacteren om een relatie met ze op te bouwen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode