fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leadgeneratie bedrijven

 

Leadgeneratie voor bedrijven

Wil jij je voor jouw bedrijf bezig gaan houden met het genereren van leads? Dan hebben wij een oplossing voor je waarmee de leads eigenlijk naar jou toekomen. LeadExpress is een handig stukje software dat je eenvoudig op je website neerzet. Als je dit hebt gedaan, dan worden alle bezoekers aan je website tot in kleine details geidentificeerd. Met andere woorden, die anonieme IP-adressen, veranderen dan in concrete contactinformatie, inclusief naam, adres, telefoonnummer, website en LinkedIn pagina. Zo heb jij van praktisch iedere bezoeker aan je site concrete informatie bij elkaar staan waar je direct mee aan de slag kunt.

Met leadgeneratie je bedrijf helpen

Leadgeneratie voor bedrijven op B2B-gebied is heel eenvoudig met LeadExpress. Als je het tracking script op je website hebt gezet, dan kun je om te beginnen de filters helemaal naar wens instellen. Als je dit ook hebt gedaan, dan gaat LeadExpress beginnen met het identificeren van de bedrijven en organisaties die bij jou langskomen. Dit lukt niet voor honderd procent van de bezoekers, want er zijn altijd bezoekers die zijn afgeschermd, of mensen die vanaf een openbare plek jouw site bezoeken. Maar serieuze bezoekers zijn klaar om ontdekt te worden. Dit zijn ook bedrijven die naar alle waarschijnlijkheid graag eens van je zouden horen!

Leadgeneratie bedrijven B2B

Met leadgeneratie je bedrijf vooruit helpen is met LeadExpress heel eenvoudig. We raden je dan ook van harte aan om vandaag nog contact met ons op te nemen als je hier meer over wil weten. Of probeer LeadExpress gewoon een keer gratis uit. Je ziet dan vanzelf hoe effectief onze software werkt en hoe jij hier ook zoveel mogelijk profijt uit kunt halen. We weten alles van leadgeneratie voor bedrijven en hebben onszelf dan ook ingezet om hier de beste, meest gebruiksvriendelijke tool die er is voor te maken.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode