fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leadgeneratie campagne

 

Een leadgeneratie campagne opzetten

Leadgeneratie: een enorm effectieve manier om nieuwe klanten te werven. Hoe meer leads, hoe meer potentiële klanten om mee rond de tafel te gaan. Investeren in een leadgeneratie campagne is daarom altijd een goed idee. Door je leadgeneratie campagne effectief en efficiënt in te richten, bezit je in een mum van tijd een grote hoeveelheid gegevens van leads. Hoe je daarmee aan de slag gaat? Met een paar simpele stappen optimaliseer je je leadgeneratie al.

Traffic: het startpunt van leadgeneratie campagnes

Voordat je start met het verzamelen van leads, is het belangrijk te investeren in traffic. Hoe meer bezoekers op je website, hoe meer kans op leads. Het genereren van traffic is dan ook een essentiëel onderdeel van elke leadgeneratie campagne. Het inzetten van slimme landingspages, inhoudelijke blogs en gastblogs en het delen van content op verschillende social media kanalen heeft een al positief effect. Zeker wanneer je relevante content die inspeelt op de wereld van je doelgroep inzet, is de kans op stijging in het bezoekaantal zeer aanwezig!

Gegevens van bezoekers verzamelen

Daarna is het tijd te investeren in het einddoel van je leadgeneratie campagne: meer leads. Hoe je dat doet? Er zijn verschillende vormen van leadgeneratie campagnes om aan bruikbare gegevens te komen. Een veel gebruikte methode is het direct vragen naar gegevens. Vaak in de vorm van een standaard contactformulier, maar ook formulieren voor vrijblijvende offerteaanvragen of gratis whitepapers op landingspages. Goede call-to-actions zijn essentiëel bij deze vorm van conversie. Een eenvoudigere methode (geschikt voor B2B) is leadidentificatie software als LeadExpress koppelen aan je website: software die IP-adressen van bezoekers automatisch omzet naar NAW gegevens en andere bruikbare data.

Maak LeadExpress onderdeel van je leadgeneratie campagne

Wat die bruikbare data precies inhoudt? Door LeadExpress onderdeel te maken van je leadgeneratie campagne krijg je inzicht in niet alleen de NAW gegevens van een zakelijke bezoeker, maar ook in het zoekgedrag. In een rapport lees je maandelijks wie jouw website heeft bezocht, welke pagina’s ze hebben bekeken en ook hoe ze op je website zijn gekomen. Zo heb je direct inzicht in de diensten waarin de bezoeker geïnteresseerd is. Benieuwd naar wat LeadExpress in de praktijk voor je oplevert? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen voor een gratis 14-daagse trial!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode